mini pice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

mini86 -> mini pice (29.11.2012 12:59:16)

s čim jih obložiti..s čim jih ve..

pa kšne ideje za stvari ki jih maš večinoma doma..čist mam prazno glavo in sem brez idej[sm=zmeden.gif]

blaža -> RE: mini pice (29.11.2012 13:34:02)

Otroci imajo ponavadi , vsaj po mojih izkušnjah,.. radi pice margerita. Se pravi, da dam samo paradižnikovo mezgo, pol malo origana in samo sir gor. Drugače jim je blo še všeč, če sem dala koščke pršuta, nekateri boljši jedci imajo radi tudi gobice - šampinjone. dobra jim je tudi pica z tuno. seveda dam nanjo tudi sir.

Drugače pa jaz rada jem še z rdečo papriko, narezano na tanko, artičokami, koruzo, kolobarji čebule,..lahko dodaš žličko kisle smetane, naribaš tartufe ( če ni za otroke, oz če je za večje otroke,..), lahko daš panceto, mini paradižničke prerežeš na več kolobarčkov,..

ma na pico pa res lahko daš svašta[sm=smiley36.gif]

Paštetka -> RE: mini pice (29.11.2012 14:59:37)

Koruza, tuna... Vse kar imaš v hladilniku. Jaz sem dala zadnjič še vloženo papriko narezano na kockice in je bilo odlično.

Poka -> RE: mini pice (3.12.2012 9:13:46)

Odvisno, koga imaš doma :)

Jaz naredim testo v bistvu s pivom v kruhomatu in z navadnim kvasom, pa preden vzhaja dam to ven in nekaj v hladilnik, nekaj pa v zmrzovalnik. Potem naredim sproti, če ni časa kuhat, kake pice - bolj zaradi mojega, ki ne je v službi.

Uporabim vse, kar je v hladilniku - paradižnikove koščke, kislo smetano se da uporabit tudi namesto paradižnika, če ti je to Ok... Gor dam pa še razne sire, če hočeš manj mastno, potem mozzarello. Zame obvezno zeleno papriko, čebulo in bučke...

Naredim jih pa z modelčki za krofe ali pa naredim polnjene žepke s tistimi modelčki za raviole, ta velikimi. Če delam kako haše omako za v zmrzovalnik, potem lahko narediš tudi pico z mletim mesom.

Stran: [1]