chezAnA -> prigrizki za v žep (29.11.2012 8:29:15)
|
Torej. Potrebujem ideje (in recepte) za svaka, ki ima tako službo, da večkrat na dan hodi kašnih 10 min peš, s sabo pa nima ničesar, kar bi bilo podobno nahrbtniku ali čemu podobnemu. Prigrizke, ki se jih lahko da v žep (recimo v vrečko na zip lock), ki se ne uničijo, če ne poješ celega (zato recimo banana ali narezano jabolko in speto z gumico ali lonček jogurta ne pridejo v poštev.), ki jih lahko ješ s fiksnim aparatom in ki ne zahtevajo prevelikega kuharskega mojstrstva (glede na to, da je tole moja prva objava na kuharskem forumu, vam je jasno, da no to ravno moja ljubezen. Mislim, saj delam vse sorte, rezančno, krompirjevo, vlečeno testo, to vse gre, dokler lahko sledim receptu. Če je pa v receptu kaj sumljivega, kot rad reče moj mož, tistega ne opazim (on pa in seveda potem vedno rata, kar kuha. Meni pa ne). Dečko ima zdaj za malice večinoma kakšne kupljene čokoladice ali kekseke, ki so dragi in nezdravi za vsak dan. Do zdaj sem se spomnila: kroglice iz suhega sadja doma narejena frutabela (ima katera fajn recept?) dehidrirana naribana jabolka in zlati lan, pa ratajo take tanke plasti, ki jih lahko natrgaš na kose in ih ješ. Njamsi. Na pomoč[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|