Vprašanje za Korošice (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Pišmiš -> Vprašanje za Korošice (28.11.2012 21:51:45)

Pozdravljene,
naslednji teden grem službeno na Ravne na Koroškem. S sabo bom vzela otroka, zato me zanima tole: imate tam ali mogoče v Sl. Gradcu kakšen trgovinski center, kjer je tudi igralnica za otroke (kakor npr. v Celju Džungla ali Tuševa Oslarija)? Je kje v bližini kaj zanimivega za pogledat za otroke? Lahko priporočate kakšno fino picerijo v vaših koncih?
Za odgovore vam bom zelo hvaležna.
LP




ninini -> RE: Vprašanje za Korošice (28.11.2012 22:15:11)

Žal v Slovenj Gradcu ni v nobenem trgovskem centru kakšne igralnice [sm=smiley13.gif]Tudi za pogledat da bi bilo kaj mi ne pride zdej nič na pamet da bi bilo kaj...[sm=smiley13.gif] Pizzerija o to pa ja ,sicer čist mičken iz Slovenj Gradca ,ampak na poti iz Sg-ja proti Ravnam pizzerija Saloon na Selah daleč najboljša [sm=bravo.gif] ....to je tam ko so Čuki snemali videospot z nogo ob tla...[sm=smiley36.gif]
Aja pa igralnice tudi v Ravnah nimaš [sm=smiley13.gif]




majcci -> RE: Vprašanje za Korošice (29.11.2012 9:50:53)

Kolikor vem na Ravnah ali kje v širši okolici ni kakšne igralnice za otroke. V knjižnici na Ravnah je sicer en takšen manjši kotiček - bralni, vendar se Pionirska knjižnica odpre šele ob 15h.
Drugače sta pa na Ravnah dve pizzeriji - Pri lipi in Cosa nostra - obe imata zelo dobre pizze. Ena pizzerija je še na Prevaljah - Škufca.




Stran: [1]