Paštetka -> RE: angina (28.11.2012 20:43:11)
|
Sladoled pomaga vedno na začetku bolezni oz. takrat ko začutiš, da te začne. Pomaga toliko, da se kapilare skrčijo in ne nosijo naprej bakterij, ... Jaz sem tudi dajala te pastile. Te so dobre,ker lepo navlažijo sluznico. Ampak, ker otroci ne morejo biti tiho, se nehati dreti, je to .... Jaz sem jima dajala, kot sem ti na eni temi prej napisala, čebulo z medom. Čebulo narežeš na tanke kolobarje in čez poliješ med. čez par ur čebula že spusti sok in med razredči oz. postane bolj tekoče. Jaz jima to dajem. Pa vse skupaj hranim v hladilniku v zaprti posodici eni dva tedna. odvisno koliko narediš in koliko uporabljaš. Dodam še malo cvetnega prahu. Čebula ti je naravni antibiotik, med blaži. Nam pomaga. Tekočine se itak mora ful spiti. Lahko pa narediš domače karamelne lizike. Jaz sem jih zadnjič naredila z limono. So ful dobre. Pa če imaš voljo lahko karamelo vlivaš v modelčke za piškote. Samo pazi, morajo iti aluminijasti modelčki, ker se ti plastika stopi. Na pekač daš peki papir, potempa gor modelček in vliješ noter.
|
|
|
|