ronja -> RE: Adventni koledar (3.12.2012 11:43:34)
|
mali je seveda ze preveru vse predalcke in sem se pametno odlocila, da bomo dajal vsak dan sproti zadeve notri. Hehe, naši škratki in vile tudi tako delajo. lani so nosili samo škratki, včeraj pa mi pride R., da ni ziher, da to res škratki dajo, da se ji zdi, da mogoče pa kar jaz... Sem jo vprašala, zakaj tako mislil. Pa pravi, da zato, ker ne verjame v škratke. Sem rekla, da ok, samo L. pa verjame, pa da naj ona dalje tako misli. Potem sem jo vprašala, v kaj pa ona verjame. Pa pravi, da v vile. Pa sem rekla, no, saj mogoče pa tebi vile prinesejo. Ona pa: "jaaaaaaaaaaaaa, vileeeeeeeeeeee!!!" no, tako da zdaj eni prinesejo škratki, drugi pa vile. Bogve, kdo bo nosil malemu:D. Kaj sta do zdaj dobili: - balon, košček slamice in debelejši sukanec - za "balon na raketni pogon" - totalni hit - vodne balončke in zamaške od Prila - za "lignje" - tudi super uspelo - bele Hama perlice - za snežinke - že narejene:) Glede na to strašansko navdušenje nad poizkusi, bojo verjetno škratki kar take reči nosili[sm=smiley1.gif]. Se mi zdi, da imata veliko več veselja kot z bonbončkom ali špangicami ali nalepkami...
|
|
|
|