Tippi -> RE: ZASKRBLJEN IZVID NUHALNE (29.11.2012 6:21:24)
|
Hja, nočem te strašit, ampak kot je že ena napisala, v nosečnosti gre vedno lahko kaj narobe in ni testa, ki bi ti zagotovil stoprocentno zdravega otroka. AC je še najbolj zanesljiva, pa tudi kot sem rekla, če vse štima, gre vedno lahko kaj narobe. Moj primer. NS 1,6, ob upoštevanju dvojnega hormonskega testa in ob upoštevanju moje starosti, tveganje za DS nizko 1:430. Nosna kost vidna. Vsi ostali parametri, brezhibni. Ginekologinja je rekla, da ni razlogov za skrb. Vseeno sem izkoristila še napotnico za AC in šla. Po 13 dneh sem dobila klic iz genetike, da ima otročiček DS. Prekinila sem nosečnosti na polovici. Kot sem rekla, nočem te strašit, ampak jaz pač nimam več zaupanja v nikakršne statistike, niti teste. Sem imela "smolo", da sem padla v tisti 1 % za DS, prav tako sem imela "smolo", da sem ena izmed nevemkolkmiljonih, ki jim je NS pokazala perfekten rezultat, končalo pa se je drugače. Odločitev kaj boš naredila je pa vedno tvoja. jaz zaupam ne več. na žalost. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|