petea -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (29.11.2012 8:06:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dvomim, da bi glede na ZUJF letos kdo napredoval. Če pa že...je to res možno samo v šolstvu?! TT, kopiram eno sporočilo iz teme o vrtcih: IZVIRNO SPOROČILO: nusi mene moti predvsem kako se lotevajo tega "šparanja". Lahko, da sem nepravična, ker poznam predvsem področja kjer je varčevanje mene udarilo po denarnici ampak vseeno. Torej: ukinitev subvencij kreditov za mlade družine, znižanje plače, zvišanje plačila vrtca, zmanjšanje dokladov in plačilo vrtca za drugega otroka, no v igri je bilo še znižanje porodniške... Ok, sem se nekako strinjala (itak nimaš izbire [sm=smiley1.gif], ker je teba šparat..). Ampak, da je treba pa rezat najprej pri otrocih, s tem se pa ne strinjam. Najprej nej sebi plače znižajo in to pošteno. Prijateljica dela na MJU in je povedala kako to pri njih v praksi izgleda, kao so znižali plače, potem so odpravljali nesorazmerja no v končni fazi so si vsi tko naračunali, da nimajo minusa pri plači, potalali so en kup napredovnj, ki naj jih kao ne bi, ampak za izbrance je vedno dnar, privlekli nove ljudi, uvedli nove službe... pa verjamem, da niso samo na MJU-ju tako pametno ravnali. ...
|
|
|
|