Napredovanje v naziv _ šola (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


sonček33 -> Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 14:31:05)

Mi lahko katera pove, koliko točk dobi mentor, če učenec dobi zlato priznanje na državnem nivoju?




pelin -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 15:54:11)

joj...iz glave ne bi vedla...priročnik imam pa v službi...če ti pride kaj prav, ti lahko povem jutri....samo jutri bo že bolj pozno najverjetneje...jutri jih bomo mi namreč na konferenci že potrjevali...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]lahko ti le čestitam, če si ti ta mentor tega učenca in ti zaželim, da ti napredovanje uspe...




sonček33 -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 17:36:11)

Pelin, hvala. Ja, jutri je skrajni čas za oddajo. jaz pa na porodniški in tole urejam zadnji trenutek, iz pravilnika pa roko na srce ne znam razbrati, če je to to.




TomTaylor -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 17:36:18)

Dvomim, da bi glede na ZUJF letos kdo napredoval. Če pa že...je to res možno samo v šolstvu?!




sonček33 -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 17:43:14)

TT, naziv si lahko pridobiš, pri plači se pa ne pozna.




krfjolca -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 19:17:16)

Ja, v naziv lahko napreduješ, plača se bo pa začela za višji naziv izplačevati šele junija 2013.
Jaz sem oddala za svetovalca, izredno napredovanje (mentorja bom preskočila), ker imam toliko točk. Tako da bo šlo, če ne bodo kaj zmutili, 5 plačilcev gor.
Torej, če nam toliko znižajo plače, bom vsaj na istem, kot sem zdaj [sm=jezicek.gif] [sm=hudicek1.gif]




pelin -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 19:34:13)

Za tole pa prvič slišim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]...mislim, za tole , da se da tole preskočiti...sama imam tudi točk za izvoz, vendar pri nas v vrtcu kot jaz vem, ne gre to tako ( mislim, da tudi v šoli ni nič drugače)...sama bom v svetovalca napredovala lahko drugo leto, ker mora med dvema napredovanjema preteči vsaj 4 leta....tako, da ...?




sonček33 -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 19:38:31)

Krfjolca super. Za svetovalca moraš pa kar konkretno načrtno delat, zbirat točke. Če preskočiš moraš najbrž nabarti več točk kot če greš po redni poti. Pridna.




Pikabu -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 22:12:20)

Kolikor sem jaz gledala pravilnik, bi morali vsaj trije učenci dobiti zlato priznanje, potem sta 2 točki.

Mene je pa nekaj drugega zvilo, ker pravite, da je jutri zadnji dan. Jaz tudi zdaj nabiram skupaj, oz. ravno danes sem dobila potrdila, ki sem jih čakala, jutri oddam vse skupaj ravnateljici, ampak konferenco imamo pa šele v torek, tako da bodo takrat potrjevali, mi je pa ravnateljica zagotovila, da ne veljajo več tisti datumi, da lahko kadarkoli vložimo, tako da je rekla, da naj zberem vse skupaj do počitnic, da najkasneje pred počitnicami oddava. Jaz upam, da bo šlo še čez.




Pikabu -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (28.11.2012 22:14:10)

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Za tole pa prvič slišim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image] ...mislim, za tole , da se da tole preskočiti...sama imam tudi točk za izvoz, vendar pri nas v vrtcu kot jaz vem, ne gre to tako ( mislim, da tudi v šoli ni nič drugače)...sama bom v svetovalca napredovala lahko drugo leto, ker mora med dvema napredovanjema preteči vsaj 4 leta....tako, da ...?


pelin, se da tudi v vrtcu izredno napredovati, sem ravno o tem gledala pravilnik za eno sodelavko in sem bila pozorna, da piše posebej za zaposlene v vrtcu, da lahko že prej.




petea -> RE: Napredovanje v naziv _ šola (29.11.2012 8:06:28)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Dvomim, da bi glede na ZUJF letos kdo napredoval. Če pa že...je to res možno samo v šolstvu?!



TT,
kopiram eno sporočilo iz teme o vrtcih:


IZVIRNO SPOROČILO: nusi

mene moti predvsem kako se lotevajo tega "šparanja". Lahko, da sem nepravična, ker poznam predvsem področja kjer je varčevanje mene udarilo po denarnici ampak vseeno. Torej: ukinitev subvencij kreditov za mlade družine, znižanje plače, zvišanje plačila vrtca, zmanjšanje dokladov in plačilo vrtca za drugega otroka, no v igri je bilo še znižanje porodniške... Ok, sem se nekako strinjala (itak nimaš izbire [sm=smiley1.gif], ker je teba šparat..). Ampak, da je treba pa rezat najprej pri otrocih, s tem se pa ne strinjam. Najprej nej sebi plače znižajo in to pošteno.
Prijateljica dela na MJU in je povedala kako to pri njih v praksi izgleda, kao so znižali plače, potem so odpravljali nesorazmerja no v končni fazi so si vsi tko naračunali, da nimajo minusa pri plači, potalali so en kup napredovnj, ki naj jih kao ne bi, ampak za izbrance je vedno dnar, privlekli nove ljudi, uvedli nove službe... pa verjamem, da niso samo na MJU-ju tako pametno ravnali.
...





Stran: [1]