hanitah -> RE: izkušnje s stekleničko Medela Calma? (6.12.2012 11:02:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i drugace se pa da pomagat tudi tako(sem pogruntala, preden sem skapirala, da mi zraka ne vlece, ker se je ustvaril podtlak med mesanjem AM-ampak to pri tebi ni problem), da ko otrok pije, s prstom narahlo stisnes luknjico za odzracevanje, da spustis zrak ven Jup, točno to zdaj počenjam, ker kljub vsemu edino z Nukovimi cuclji še kam pridemo. Tommee Teeppe (al kakorkoli se že črkuje [sm=jezicek.gif]), Avent, Mam in Baby Nova cuclje mi samo nekaj žvrklja po ustih in mu plešejo sem in tja kot nori. [sm=smiley13.gif] Zaenkrat kaže, da bom itak kupovala dodaten nastavek za Medelino prsno črpalko in nekaj stekleničk in kot vidim je zraven priložen tudi tale Calma cucelj, tako da bomo poizkusili. Mleka imam še dovolj in morda, če mali skuži da je treba vlečt in se ne samo stiskat kot pri obični flaški, bi lahko prešla na dojenje. Matr vola... kmalu bo čas za GH, jaz pa še nisem obupala dan idejo o dojenju. Ma sem trčena! [sm=smiley36.gif] Nisi, nisi. [sm=smiley1.gif] Jaz sem bila pri prvemu otroku ista. Mala je bila rojena pod 3kg in ful zaspanka in je ob dojenju zaspala, prebuditi je ni bilo mogoče, sem poskusila vse možne načine ampak enostavno jo je joška uspavala po parih minutkah. Posledično je bilo čedalje manj mleka zato sem začela črpat in dajat po flaški hkrati pa sem morala začeti po ca. mesecu in pol še dodajat. S črpanjem sem vztrajala in pri 6. mesecih se je dojila zvečer pred spanjem ter ponoči, zjutraj je bilo pa bolj malo mleka, tako da sem ji še malo dodala, ostalo je bila pa GH. Ti kar vztrajaj. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|