Frodo Bisagin -> RE: Kako se ob vsem tem počutita Juretova otroka? (29.11.2012 15:23:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 Za moje pojme bi blo dovolj, da smo samo vsi enaki pred zakonom, ...in živela sta srečno, do konca svojih dni[sm=smiley36.gif] In če drugi podjetniki kradejo potem lahko tudi Jurček? Svojih otrok ne vzgajam v tem duhu. Če krade sošolec lahko tudi ti. In jih tudi ne mislim. Enim je očitno to nekaj normalnega. In potem se sprašujemo zakaj smo tam kjer smo. In kje piše v mojih postih, da Jurček lahko krade? Kolikor vem teče debata o povsem drugih stvareh. In govora je blo o zgledih in podobnih stvareh in temu, da so taki otroci vzgojeni v smislu, jest sm več, men noben nič ne more. Sicer pa keša ni dolžan državi, kot je večina tu gor očitno prepričana, ampak samo še enem malem lopovu, ki ni nič boljši in nič slabši od njega. So pa še večje ribe od Jurčka, tud na cipru, sam do tja mediji ne pridejo, ker tisto se ne splača flancat, recmo Rajko Janšatov, ko so novinarji že v Grosupljem, naj pa malo še tja zavijejo. kalbo se strinjam, veliko večje ribe so še v Sloveniji, ki se jih pa ne izpostavlja, pač Jure se Janković piše in ga je treba posnet, ko se rubi. Prav je, da mu, samo ni treba pa to sedaj na velik zvon obešat, pa najbolj, da vsi njegovi plačajo njegove grehe. Npr. možu Hilde Tovšak verjetno niso težili novinarji, a bo on poravnal njen dolg.... tko kot npr. pričajujejo to od fotra Jankoviča.... V glavnem ta dvojna merila medijev mi gredo včasih pošteno na bruhanje. Te zadeve niso slucajne, kot ni slucajno, da je sin Hilde Tovsak namescen kot ekonomski svetnik na eni slovenskih ambasad.... Ne glede na vse ostalo je tukaj zgolj to, da je najmanjsi problem, ce je treba "ubiti" sina, da bi diskreditirali oceta...
|
|
|
|