pelin -> RE: Ocvirki (28.11.2012 20:37:47)
|
Danes sem jih na žlico,namesto Nutele. uuuu, kriza ,me kar zvije v želodcu ko tole berem...pa imam ocvirke kar rada...sploh če so takšni mali in hrustljavi...nepogrešljivi so mi na kuhanem stročjem fižolu in krompirju, pa na ajdovih žgancih...pa pod domačimi ocvrtimi jajci...pa kaj, ko mi je ponavadi po njih rado slabo....verjetno mojemu želodcu ne paše vsa ta maščoba, pa se pobuni....ne maram pa tistih razmočenih...v kakšnem zelju, repi ali kakšni drugi kuhani zadevi...brrr...aja pa naravnost nori smo na neke take hrustljave ocvrte svinjske kože, ki se jih dobi na raznih tržnicah, sejmih in v mesnicah....verjetno je vse tako imenitno, ker je tako redko na dosegu naših ust... Kot malecka pa jih nisem smela videti...ponavadi sem vsak mali tini mini košček našla in ga zbezala na rob krožnika...
|
|
|
|