naja08 -> RE: Kaj je dobro imeti s sabo v porodnišnici Ljubljana? (26.11.2012 19:28:55)
|
Oj,nosečka! Ja, poznam to mrzlico. Ravno danes je 8 let, kar sem prvič rodila, najnovejša izkušnja pa je stara pol leta.[sm=duda.gif]. Praktično razmišljaš: Mrežaste hlačke- mislim, da jih bo en paketek dovolj, vsako jutro ti ene prinesejo, drugače pa delajo z njimi kot bi bile zlate[sm=zmeden.gif]! Vložkov ne bo preveč, sem prišla z dvema paketkoma, pa sem na prvem obisku mojemu naročila novo zalogo - seveda govorim o tistih mrežastih, vir 80, teh v porodnišnici sploh nimajo, ostalih pa verjemi ne boš hotela... Bisač ali pa pižam ne bi nosila od doma, verjemi, ni bolj praktično od tega - ko prideš izpod tuša in vržeš v koš za perilo in s tem je zgodba o umazenem perilu končana. Nabiranje umazanega perila v noči omarici mi ne diši preveč[sm=zmeden.gif], prala boš še doma... Na prvi obrok boš verjetno mogla malo počakat, če prideš v sobo recimo ravno po kosilu, čakaš na večerjo. ko te pripeljejo gor na oddelek je verjetno pravi čas, da prijaviš kakšno dieto imaš. Sama nisem imela nič posebnega, zato se tega glede hrane ne spomnim. Mogoče ni slabo če imaš s seboj en prigizek, nekaj kar lahko stoji na sobni temperaturi - recimo prideš po včerji na oddelek in te čaka šele zajtrk... Lepe zanje dneve ti želim!
|
|
|
|