RE: Avgustovke 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Mubi -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 11:25:50)

po doooolgem času se pa še jaz malo javim ponovno [sm=smiley36.gif]
res nas je že ogromno! silvestrovo smo preživeli z groznimi bolečini v predelu trebuha..... [sm=smiley13.gif] vendar ko sem stvar prespala je blo ok, tko da bolečino pripisujem vsej hrani ki je bila na mizi....[sm=zmeden.gif]
Slabost je še vedno prisotna, sklanjati se ne morem ker mi je grozen občutek in se morm tkoj uležat.... dabroston pridno jem, folno tudi, tko da komaj čakam naslednji pregled 15.1. Danes ali jutri se bom prijavila še na nuhalno.

glede trebuščkov.... ne vem, v moji prvi nosečnosti se mi je rahlo poznal tam okoli 15.tedna, tko da je bil videti napihnjen trebuh.... Sedaj pa sploh no comment [sm=smiley36.gif] sem nekje v 7.-8. tednu (ginekologinja ni znala natančno določit, ker je glede na zadnjo [sm=hudicek1.gif] in velikostjo ploda prevelko odstopanje, tko da sem noseča manj kot sem pričakovala....) pa imam trebuh že ves napihnjen in skozi otrijet polover je videti, da to ni trebuh ki se ga ne morem znebiti od prve nosečnosti, temveč da je trebušček sedanje nosečnosti, saj pas že izginja in je ravnina (napihnjen)....

tko da ja, tiste, ki ste noseče prvič, boste vidno opazile trebuh po 15. tednu, tiste ki imamo kakšno nosečnost že za seboj pa prej. imamo namreč tudi že raztegnjeno maternico, tko da tega "raztegovanja" kot prvonosečke ne čutimo več.....

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 11:35:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

aja, pa še to sem pozabila povedat [sm=smiley36.gif]

Včeraj smo nabavili Angelsound in ga jasno tudi takoj stestirali. Sva šla z dragim stavit, ker sem brala in tako mislila, da bo še prezgodaj za kaj slišati, vendar ga je dragi našel iz prve, pred spanjem pa sem še sama enkrat probala in se prov lepo sliši našega angelčka [sm=9nebesa.gif][sm=bravo.gif]

Aja in danes smo dopolnili 10. teden [sm=bravo.gif]

To pa se bojim, da ne bo držalo, ker tak hitro je praktično nemogoče da bi slišala srček, ker je tole bitje tako šibko, da se ga ne sliši. Pomoje si iskala previsoko in slišala svoje bitje. Je pa meni drugače tole ena taka super zadeva no, sem jo kr z veseljem uporabljala, ampak pač ne preveč, ker tile dopler valovi tudi niso tako nedolžni, če se preveč uporabljajo. Drugače pa, če si zamešala s svojim, najlažje preveriš tako, da poslušaš direkt na srcu in pol greš na tisto mesto kjer najdeš otroka in mora bit najmanj 2x hitrejše bitje ali pa po občutku še več kot 2x hitrejše, če je manj kot to, potem slišiš samo odmev svojega bitja, ki se ga dejansko sliši tudi na trebuhu. Jaz se spomnim, da sem ga v tej začetni nosečnosti našla vedno čisto dol med sramnimi dlakami (oziroma tam kjer bi eventuelno bile [sm=jezicek.gif] ), višje gor pa samo odmev svojega srca.

Anonimna [sm=muca.gif]

bo kar prav, ker sva ga tudi midva našla čisto dol in utripa ima cca 170, kar ga jst nimam, ker bi me že razgnalo, če bi ga imela toliko[sm=jezicek.gif]
Tudi meni se je zdelo kar hitro, ampak definitivno deluje [sm=smiley2.gif]

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 11:40:41)

Mubi [sm=bravo.gif]

Tudi meni se trebušček že kr lepo pozna, tko da v čem oprijetem ne skrijem več [sm=smiley36.gif]
Se mi je pa tudi v prvo poznalo v 12. tednu, ko so me že vsi spraševali kdaj pričakujemo[sm=smiley1.gif]

nella23 -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 11:54:56)

SREČNO PA ZDRAVO vsem so[sm=nosecka.gif]!!

Ja, tile prazniki so bili ubijalski...mene je napihovalo in črvičlo po trebuhu kot noro. Mislim, da je hrana kriva[sm=smiley36.gif] Pa sedaj naprej malo lažje obroke in bo...

A vas zelo špika po črevesju? Tiste k ste napihnjene oz. k mate prebavne motnje. Nisem zaprta, ampak me zelo zvija dokler ne opravim potrebe...špika desno pa levo po trebuhu.

V ponedeljek grem že na naš 3. pregled....se vleče za znoret!

Lep začetek leta in novih dogodivščin!

GregUr -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 12:40:56)

meni se tudi zdi da zdaj krče manjkrat čutim kot prejšnjo N. zato pa me vsake tolko zaskrbi, da ni kaj narobe.
jst mam pa jutri pregled. tehtnico ji bo razgnalo. prav sram me je, ampak če sem hotla al ne, mi je vse obtičalo nekje noter, ker nisem bla doma in takrat se meni prebava "ustavi", očitno podzavestno, ker nr.2 res nerada opravljam drugod po svetu [sm=jezicek.gif] tudi ko prideva na morje, traja kakšen dan ali dva, da se "navadim" in da vse poteka tako kot mora. [sm=smiley29.gif] zdej pa še vso to žretje... [sm=smiley13.gif]
upam, da sestra ne bo zraven stala, ampak da me bo vprašala kolk je pokazal, da bom lahko malo priredila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sem pa danes na donatu in jogurtih, da se do jutri spucam. ker se tut počutim kot kakšen sod. čeprav hlače so mi pa še vedno čist prav [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Moljub -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 13:29:06)

No, da poročam. Danes sem imela prvi pregled in sem uradno v 8. tednu nosečnosti ♥. Rok je torej 16.8. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zgleda vse ok, srčka pa smo tudi slišali[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

NS imamo prvi teden v februarju in kar ne vem kako bom dočakala. [sm=smiley13.gif]

_sonček -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 13:48:35)

Drage [sm=nosecka.gif] že zelo dolgo me ni bilo tukaj, verjetno se vas je nabralo še več, po straneh vidim, da ste prave čveke in prav je tako, prebrala pa vas bom kak dan, ko bom imela čas...

V glavnem, pri nas se je dogajalo na polno, imela sem grozne slabosti, ki držijo še sedaj, samo se umirja in je veliko boljše, vmes pristala na urgenci, na infuziji, veliko sem prespala, počivala in nekako sem se sestavila...hb, da je moj skrbel za tamalega, pa za vse stvari, ker drugače ne vem kako bi...

Danes sem imela tudi prvi pregled pri G, ki je potrdil nosečnost [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sem v 9t, [sm=smiley27.gif] dela tika-taka in vse je tam, ko mora biti...sem full vesela, me je kar malo skrbelo kako in kaj, ko se je vse to dogajalo....naročila sem se tudi na nuhalno, jo imam 24.1., sem se pa v Dravlje naročila, čeprav k dr. Pušenjaku ne morem, ker je odsoten, bom pa k kateremu drugemu šla...tko, da če bo katera hotela urediti seznam, naj napiše, pa še naslednji pregled, 4.2.

Tako, toliko za enkrat, upam, da ste vse ok, da ste še vse tukaj in da vaši trebuščki veselo rastejo...pa SREČNO 2013!!!

Monči* -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 14:16:14)

Živjo vsem..
Tudi jaz bi se vam rada pridružila!
Sem v veselem pričakovanju, prvi pregled imam 8.1.2013 in že komi čakam.

monči*, 26 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 8.1.2013,[sm=darilo.gif]

Katoti -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 18:35:59)

Heila punce moje, danes imela pregled, imam dopolnjenih 8 tednov, PDP 14.8.2013, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] tiktaka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] To je najbolj pomembno, nuhalno pa imam 1.2.! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Držim pesti še za vse ostale, da bodo same lepe novice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

curly -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 19:07:17)

Katoti, midve bova skupaj odštevali! [sm=smiley36.gif]

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (2.1.2013 19:33:48)

[img]http://shrani.si/f/1I/5v/3tRZILej/7b62f6bd79daf232013e7094.gif[/img]

PDP, nick, starost, kraj, št. [sm=nosecka.gif], št. [sm=duda.gif] doma, naslednji pregled, spol [sm=duda.gif]

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 11.1.2013, [sm=darilo.gif]

1.8.
niki84, ?, ?, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif],? ,[sm=darilo.gif]

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], NS 14.1.2013, 11.2.2013 [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], NS 23.1.2013, 29.1.2013 [sm=darilo.gif]

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 7.1.2013, [sm=darilo.gif]

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif] , 2.1.2013,[sm=darilo.gif]

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], , [sm=darilo.gif]
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], NS 24.1.2013, 4.2.2013, [sm=darilo.gif]

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], ?, [sm=darilo.gif]

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 27.12.2012, [sm=darilo.gif]

11.8.
*pupika*, , , , , , [sm=darilo.gif]

13.8.
Mlle, 26 let, , 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 3.1.2013, [sm=darilo.gif]
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 8.1.2013, [sm=darilo.gif]
mižek, ?, ?, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 17.12.2012, [sm=darilo.gif]
Anonimna**, 28 let, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 4.1.2013, [sm=darilo.gif]
ninčalo, 25let, novo mesto, 1[sm=nosecka.gif] , 0[sm=duda.gif], 14.1.2013, [sm=darilo.gif]
uršikazala, 32 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], NS 29.1.2013, [sm=darilo.gif]

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], NS 1.2.2013 [sm=darilo.gif]
curly, 26 let, okolica CE, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 21.1.2013, NS 4.2.2013, [sm=darilo.gif]

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1[sm=nosecka.gif] , 0[sm=duda.gif] , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2[sm=nosecka.gif] , 1[sm=duda.gif] , 2.1.2013,

17.8.
srečka_nosečka, , , , , 2.1.2013, [sm=darilo.gif]

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 3.1.2013, [sm=darilo.gif]
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 22.1.2013, [sm=darilo.gif]

20.8.
Anonimna[sm=muca.gif], 29 let, ?, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 9.1.2013, [sm=darilo.gif]

21.8.
*maal*, ?, MB, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], ?, [sm=darilo.gif]

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 4.1.2013, [sm=darilo.gif]
smeška83, 29 let, gorenjska, 2[sm=nosecka.gif] , 1[sm=duda.gif] , , [sm=darilo.gif]

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], ?, [sm=darilo.gif]

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 24.1.2013, [sm=darilo.gif]

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 8.1.2013, [sm=darilo.gif]
katarinca, 27let, Maribor, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 17.1.2013, [sm=darilo.gif]
telly, 26let, Zasavje, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 4.1.2013, [sm=darilo.gif]
papika, 27 let, Ljubljana, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 22.1.2013, [sm=darilo.gif]
Anonimna [sm=smiley36.gif], 31let, okolica LJ, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif]
Monči*, 26 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif] , 0[sm=duda.gif] , 8.1.2013, [sm=darilo.gif]

PRIČAKUJEMO:
[sm=rozacrtici.gif]
[sm=modricrtici.gif]
[sm=darilo.gif]

SKUPAJ NAS JE ŽE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] : 36

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] :
Pikolina13

[sm=pikapoka2.gif] PREGLEDI [sm=pikapoka2.gif]:

2.1.2013: Niabi, Katoti, moljub

3.1.2013: GregUr, Mlle

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

7.1.2013: nella23

8.1.2013: MajaJulija, Mubi, Monči*

9.1.2013: Anonimna[sm=muca.gif]

11.1.2013: zmedena

14.1.2013: ninčalo, Pikolina13 - NS

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

21.1.2013: curly

22.1.2013: papika, Iskrica 86

23.1.2013: naty83 - NS

24.1.2013: 2.mamica, _sonček - NS

29.1.2013: uršikazala, naty83

1.2.2013: Katoti - NS

4.2.2013: curly - NS, _sonček

11.2.2013: Pikolina13

Pot z nami so začele:

.bina. [sm=smiley31.gif]
pikaboo[sm=smiley31.gif]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

_sonček -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 7:51:15)

Jutro!

Kako ste?

Sem uspela prebrati malo za nazaj, da sem malo na tekočem in vidim, da ste se oz. da ste že ustanovile FB skupino, pa bi se tudi jaz pridružila, če smem? je pa to zaprta skupina, a ne? komu pa moram poslat podatke?

Drugače moje počutje se izboljšuje, čez dan ni več toliko slabosti, začnejo se nekje popoldne, pa se do večera stopnjujejo, tko da hodim s tamalim spat [sm=jezicek.gif] pa je boljše....do ponedeljka sem še na bolniški, potem pa upam, da grem malo delat [sm=smiley2.gif]

Na nuhalno grem v Dravlje, sem mislila, da bom šla k dr. Pušenjaku pa je do februarja odsoten, tako da bom pa k komu drugemu šla...prvič sem bila pri njemu, pa sem bila zelo zadovoljna, bomo pa tudi tokrat vprašali za spol, mene full zanima, čeprav mi je vseeno kaj bo, tudi če še en fant...v prvo sem si želela punčko, sedaj pa mi je res čisto vseeno, samo da bo zdravo.

Meni se buši že malo pozna, mam 50 kg, tako da se takoj vidi na trebuhu, tudi prvič se je, tako da bom v ponedeljek kar povedala v službi, ne bom čakala na NS, glede na to, da sem kar naprej na bolniški, se mi zdi prav, da vejo kaj in kako...

Sem malo pregledala seznam in nas je res ogroooooooomno, to bo gužva avgusta po P...a ma katera namen jit rodit v PO? pa še nekaj sem opazila, da sem najstarejša tukaj [sm=zmeden.gif] same mlade mamice ste [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

baklica -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 8:29:45)

Dobro jutro vsem skupaj.
Tudi jaz se pridružujem vaši skupini. Sicer je to že moja 4. nosečnost, doma že imamo tri rokovnjače in ja sonček nisi najstarejša jaz jih bom naslednji teden dopolnila 34 [sm=smiley1.gif]
Rok mam tam okrog 22. avgusta (ne vem točno, ker še nisem imela rednih menstruacij po zadnji nosečnosti). Tale nosečnost me je zadela kot strela z jasnega ampak smo se zdaj že lepo sprijaznil s tem in smo v veselem pričakovanju.
Lep dan želim vsem skupaj.

GregUr -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 8:36:39)

_sonček jst sem podatke posredovala Katoti. in sicer link od tvojega FB profila. da ne išče cel dan [sm=smiley1.gif]

joj si pa boga da te tokle dajejo slabosti... mene je pa do predvčerajšnjim zjutraj matralo, včeraj pa nič, razen pol proti večeru, ampak ni blo tko hudo. sem šla spat in sem pozabla [sm=smiley36.gif] mam pa zato zize že taaaakšne!!! iz prejšnje N se ne spomnim da bi mi tok vzhajale! pa težke in polne so. pa tut bolijo me kar skoz, enkrat ful, drugič komaj malo, ampak še vseeno bolijo.

joj ti šmarni pajek s 50kg! joooj prejoj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ni čudno da se ti trebušček že pozna! kolk si pa noseča?
jst vem, da prejšnjič sem na NS šla prvič z nosečniškimi hlačami, ampak ni blo tko nujno zlo, ampak so me že kavbojke tiščale in nisem hotla tam met cel trebuh prežrt od kavbojk, pa sem si dala nekaj bolj udobnega gor. pol pa mislim da jih nisem več slekla [sm=smiley36.gif] sem se kar razvadla... če je pa tkoooo luštno, še po križu ti je toplo [sm=smiley36.gif]

si najstarejša, ampak se mi ne zdiš veliko stara. v današnjih časih kar povprečje - za 2. otročka namreč [sm=smiley36.gif] očitno smo ta mesec mal statistiko podrle [sm=jezicek.gif] in prav je tako! [sm=smiley1.gif] možno pa tudi, da se nam še katera pridruži [sm=smiley1.gif]

joooj, že septembrke so se začele nabirat!! a veste kolk bo šlo tole vse skupi hitro?! zdele bomo komaj čakale nuhalno, pol bomo prvo tromesečje spravle pod kap, bušiji bojo rastli kot gobe po dežju, pol bo že mf... res bo šlo hitro, čeprav se zdejle ti kritični tedni kar vlečejo [sm=smiley13.gif]

no, jst mam pa danes pregled. upam, da bo vse ok. [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] vam javim takoj ko bom lahko [sm=smiley1.gif] mislite name in na Mlle [sm=smiley1.gif]

GregUr -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 8:39:29)

IZVIRNO SPOROČILO: baklica

Dobro jutro vsem skupaj.
Tudi jaz se pridružujem vaši skupini. Sicer je to že moja 4. nosečnost, doma že imamo tri rokovnjače in ja sonček nisi najstarejša jaz jih bom naslednji teden dopolnila 34 [sm=smiley1.gif]
Rok mam tam okrog 22. avgusta (ne vem točno, ker še nisem imela rednih menstruacij po zadnji nosečnosti). Tale nosečnost me je zadela kot strela z jasnega ampak smo se zdaj že lepo sprijaznil s tem in smo v veselem pričakovanju.
Lep dan želim vsem skupaj.

no evo, dobrodošla! za 4. nosečnost pa sploh ni 34 veliko! [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] čestitke in vse dobro! [sm=pikapoka2.gif]

niki84 -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 8:57:22)

Pozdravljene nosečke! Najprej srečno in predvsem zelo zdravo leto 2013! [sm=bravo.gif]
Baklica čestitke, uau že 4. otroček! Mi računamo na to, da dobimo še drugega falota in potem zaključimo (ampak kdo ve, kaj nam prinese prihodnost [sm=smiley36.gif]).
Jutri zjutraj imam prvi pregled in sem že čist na trnih. Komaj čakam in po drugi strani me malo skrbi, ampak skušam ostat pozitivna, da bo vse ok.
Tudi že jaz resno razmišljam o nosečniških hlačah. Razen enih hlač, me ostale pri sedenju že kar tiščijo, tako, da bom po pregledu šla verjetno kar malo že v šoping. Ja, pa treba se bo malo nazaj držat pri hrani [sm=smiley36.gif], čeprav mi težko uspeva [sm=smiley36.gif].

_pikicapokica_ -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 10:03:15)

Najprej naj vam zaželim vse najlepše v letu 2013!

Meni je postalo 2 dni nazaj nenormalno slabo. Slabo mi je od jutra do večera in še ponoči, če se zbudim. Se mi zdi, da je to nekoliko prezgodaj saj sem dopolnila komaj 6 teden. V prvi nosečnosti mi je postalo slabo komaj v 9 tednu in je trajalo tam nekje do 13 tedna.

Ali je bilo še kateri tako slabo že v tem tednu nosečnosti?

uršikazala -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 10:05:29)

Hej punce, priznam bolj dejavna sem na FB, ampak beram vas pa kar sproti.
Držim pesti za vaše preglede, jaz imamm NS šele na koncu meseca in komaj čakam in upam da se bo že kaj videlo kaj je med nogami [sm=smiley36.gif]
sonček in baklica jest sem pa kar vesela da je kakšna starejša od mene [sm=smiley36.gif] ,stara sem 32 in to je moja 1. [sm=nosecka.gif] in sem takoj opazila da sem najstarejša med 1. nosečkami.

Uživajte maximalno[sm=bravo.gif]

GregUr -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 10:06:27)

IZVIRNO SPOROČILO: _pikicapokica_

Najprej naj vam zaželim vse najlepše v letu 2013!

Meni je postalo 2 dni nazaj nenormalno slabo. Slabo mi je od jutra do večera in še ponoči, če se zbudim. Se mi zdi, da je to nekoliko prezgodaj saj sem dopolnila komaj 6 teden. V prvi nosečnosti mi je postalo slabo komaj v 9 tednu in je trajalo tam nekje do 13 tedna.

Ali je bilo še kateri tako slabo že v tem tednu nosečnosti?

sicer meni ni blo tko kmalu slabo, ampak možno je vse. vsaka nosečnost pri isti ženski se ena od druge razlikuje. tut jst opažam razlike pri sebi. meni zdej še ni blo nikol tok slabo kot mi je blo takrat. pa lahk da mi bo še, al pa ne... [sm=smiley1.gif]

BellaElla -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 10:34:48)

dan!
še ena, ki je na božično jutro videla plusek. sicer se še ne upam preveč veseliti, prvi pregled imam 8.1.
to je moja druga [sm=nosecka.gif], doma imamo 2-letnega fantka[sm=smiley27.gif].
Prihajam iz Gorenjske, stara sem 26 let.
Po ZM naj bi bila v 6.tednu, pdp naj bi bil 25.ga avgusta.se mi zdi [sm=smiley36.gif]

Se še tipkamo..
lep dan, srečke nosečke![sm=smiley1.gif]

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 11:08:01)

[img]http://shrani.si/f/1I/5v/3tRZILej/7b62f6bd79daf232013e7094.gif[/img]

PDP, nick, starost, kraj, št. [sm=nosecka.gif], št. [sm=duda.gif] doma, naslednji pregled, spol [sm=duda.gif]

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 11.1.2013, [sm=darilo.gif]

1.8.
niki84, ?, ?, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif],? ,[sm=darilo.gif]

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], NS 14.1.2013, 11.2.2013 [sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], NS 23.1.2013, 29.1.2013 [sm=darilo.gif]

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 7.1.2013, [sm=darilo.gif]

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif] , 2.1.2013,[sm=darilo.gif]

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], , [sm=darilo.gif]
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], NS 24.1.2013, 4.2.2013, [sm=darilo.gif]

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], ?, [sm=darilo.gif]

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 27.12.2012, [sm=darilo.gif]

11.8.
*pupika*, , , , , , [sm=darilo.gif]

13.8.
Mlle, 26 let, , 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 3.1.2013, [sm=darilo.gif]
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 8.1.2013, [sm=darilo.gif]
mižek, ?, ?, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 17.12.2012, [sm=darilo.gif]
Anonimna**, 28 let, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 4.1.2013, [sm=darilo.gif]
ninčalo, 25let, novo mesto, 1[sm=nosecka.gif] , 0[sm=duda.gif], 14.1.2013, [sm=darilo.gif]
uršikazala, 32 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], NS 29.1.2013, [sm=darilo.gif]

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], NS 1.2.2013 [sm=darilo.gif]
curly, 26 let, okolica CE, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 21.1.2013, NS 4.2.2013, [sm=darilo.gif]

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1[sm=nosecka.gif] , 0[sm=duda.gif] , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2[sm=nosecka.gif] , 1[sm=duda.gif] , 2.1.2013,

17.8.
srečka_nosečka, , , , , 2.1.2013, [sm=darilo.gif]

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 3.1.2013, [sm=darilo.gif]
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 22.1.2013, [sm=darilo.gif]

20.8.
Anonimna[sm=muca.gif], 29 let, ?, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 9.1.2013, [sm=darilo.gif]

21.8.
*maal*, ?, MB, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], ?, [sm=darilo.gif]

22.8.
baklica, 33, Poljanska dolina, 4[sm=nosecka.gif], 3[sm=duda.gif], , [sm=darilo.gif]

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 4.1.2013, [sm=darilo.gif]
smeška83, 29 let, gorenjska, 2[sm=nosecka.gif] , 1[sm=duda.gif] , , [sm=darilo.gif]

25.8.
BellaElla, gorenjska, 26 let, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 8.1.2013, [sm=darilo.gif]

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], ?, [sm=darilo.gif]

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 24.1.2013, [sm=darilo.gif]

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 8.1.2013, [sm=darilo.gif]
katarinca, 27let, Maribor, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 17.1.2013, [sm=darilo.gif]
telly, 26let, Zasavje, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 4.1.2013, [sm=darilo.gif]
papika, 27 let, Ljubljana, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 22.1.2013, [sm=darilo.gif]
Anonimna [sm=smiley36.gif], 31let, okolica LJ, 2.[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif]
Monči*, 26 let, LJ, 1[sm=nosecka.gif] , 0[sm=duda.gif] , 8.1.2013, [sm=darilo.gif]

PRIČAKUJEMO:
[sm=rozacrtici.gif]
[sm=modricrtici.gif]
[sm=darilo.gif]

SKUPAJ NAS JE ŽE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] : 38

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] :
Pikolina13

[sm=pikapoka2.gif] PREGLEDI [sm=pikapoka2.gif]:

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

7.1.2013: nella23

8.1.2013: MajaJulija, Mubi, Monči*, BellaElla

9.1.2013: Anonimna[sm=muca.gif]

11.1.2013: zmedena

14.1.2013: ninčalo, Pikolina13 - NS

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

21.1.2013: curly

22.1.2013: papika, Iskrica 86

23.1.2013: naty83 - NS

24.1.2013: 2.mamica, _sonček - NS

29.1.2013: uršikazala, naty83

1.2.2013: Katoti - NS

4.2.2013: curly - NS, _sonček

11.2.2013: Pikolina13

Pot z nami so začele:

.bina. [sm=smiley31.gif]
pikaboo[sm=smiley31.gif]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 11:10:19)

dobro jutro,

dobrodošle vse nove [sm=nosecka.gif], sem vas dodala tudi že na seznam.
Men je tud tko fajn ko vidim, da število avgustovk raste, sem šla pa glih učer za foro pogledat in nas je bilo med februarčicami 71 celo [sm=jezicek.gif]
BellaElla, uz katerega konca pa si?

Kar se tiče slabosti, so se pri meni pojavile nekje v 7 tednu, hlač, predvsem kavbojk pa ne morem nosit tudi že tam od 8 tedna, ker me je preveč tiščalo. Tko zdej že neki časa lepo nosim nosečniške in so prav super udobne, pa še toplo je [sm=smiley1.gif]

_sonček -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 11:10:37)

dobrodošla baklica in BellaElla [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

baklica ja pa super, že 4 otroček, no pa mam še eno mojih let, sej jaz bom pa marca 34 [sm=smiley2.gif]
Smo si tudi mi želeli met otroke mlajši, pa žal prvi [sm=duda.gif] dolgo ni hotel pridet, no je pa zdej drugi bolj pohitel in na koncu se je vse lepo izteklo [sm=bravo.gif]

GregUr full stiskam pestke zate, da bo vse lepo in prav na pregledu, pa saj bo, kaj ne!! mora bit!!!
Ja, sem suhcena, zato pa je tudi prišlo do dehidracije in infuzije, ker sem po takem bruhanju šla še dol in meja je hitro prenizka, zato pa je včasih boljše imet kako kilo več [sm=smiley36.gif]
Jaz sem se v prvi N zredila samo 9 kg, pa še to je šlo vse v trebuh, svoje hlače sem nosila skoraj do konca N, sem pa večinoma prakticirala s pajkami in tunikami, to bom tudi zdaj delala, nekako mi niso ok te nosečniške hlače, pa še težko dobim ok št. aja, sem pa dopolnila 9t, v ponedeljek

_pikicapokica_ meni so se tudi začele slabosti nekje v 5,6t, od začetka tko bolj na izi, potem pa se je samo še stopnjevalo, zdej pa je vseeno boljše, mi ni več slabo čez cel dan, bolj popoldne, pa zvečer...

hvala GregUr za info komu poslat podatke, bom poslala, da se pridružim skupini na FB [sm=smiley2.gif]

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 11:15:57)

aja, drugače pa so se pri meni v zadnjem tednu slabosti nehale in upam, da je to to, da pa je vseeno vse ok. Malo paničarim ampak sem ravno v istem obdobju in potem človek pomisli na vse mogoče.

_sonček, če želiš lahko pošlješ tudi meni podatke, pa prec nardiva, ker sem glih za compom [sm=smiley1.gif]

zmedena... -> RE: Avgustovke 2013 (3.1.2013 11:39:53)

punce rabim nasvet...kličem Pušenjaka pred dnevi, ga ni do februarja. Kličem zdej Strahovo, je ni do februarja. Kam oz. h komu it na nuhalno???

Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>