pikaboo -> RE: Avgustovke 2013 (27.11.2012 15:14:49)
|
Zmedena: Wau, to je pa kmalu! [sm=smiley1.gif] Upam, da boš tudi termin za pregled hitro dobila, drugače pa vprašaj še enkrat, da te slučajno ne pozabijo. Anonimna [sm=angel.gif] : Mislim, da je čas, da si s tvojim privoščita eno dobro večerjo in sproščen večer v dvoje. [sm=smiley9.gif] Pikolina13: Očitno imajo vsi ljubljanski ginekologi gužvo. [sm=smiley36.gif] Tudi zame so praskali datum pet minut. Je pa ful zanimivo...jaz imam PDP 1.8. in pregled 27.12., ti pa oboje en dan kasneje. Zdaj pa res lahko skupaj odštevava. [sm=bravo.gif] Night: Hvala. [sm=smiley1.gif] Ubistvu sva res nekaj delala drugače...seksala sva veliko bolj redko kot prej. V preteklih mesecih sva se trudila, da bi v dneh pred, med in po ovulaciji vsak dan, potem pa sva ugotovila, da sva kot robota, ki sploh ne znata več uživat v spolnosti in evo...prvi mesec, ko sva manj načrtovala in pustila naravi prosto pot, je uspelo. Pa vem kako je, ko ti rečejo "sprosti se". Sem se naježila vsakič, ko sem to slišala. Ampak je dejstvo, da prej kot se sprijazniš s tem, da niso vse niti v tvojih rokah, prej bo uspelo. Imam tudi veliko prijateljic, ki so zanosile na isti način, tako da ti želim, da se tudi vama čim prej vse poklopi. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|