|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
9.12.2012 19:38:58   
katarinica
Aniska če se počutiš vredu, mislim da ni nekih velikih kontradikcij. meni niso v prvi nosečnosti dovolili na folkloro hodit ker je full skakanja in tolčenja z nogami, pa na gimnastiko tut nisem več hodla. sem se pa vpisala na aerobiko za nosečnice, pa ti povem, da sem bla šokirana kake so ble vaje. Čisto nič nas ni šparala. Res pa je, da večji ko je trebuh, težje je :). Sedaj sem hodila na insenety pa je tut preveč povdarka na trebušnih tako da bom nehala, se bom pa vpisala na pilates in aerobiko za nosečnice pa na pohorje bom dalje redno hodla :)! v prvi nosečnosti sem na aerobiko šla še 6 dan po PDP in pol še na Pohorje, ker sem se super počutla :). Tako da ti kar pleši, če te veseli :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.12.2012 21:10:45   
uršikazala
Heeej srečke user posted image in tiste ki še boste user posted image

V glavnem, čez vikend se vas mal spustila in dons sem vidla kooolk je novega user posted image user posted image
Čestitke vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič posebnega, me pa precej zbada v spodnjem delu in sem kar utrujena, je pa res da sem bila celo soboto na nogah ker sem mogla delat :( Ni kej, počivam pač ko imam šanso.

Tudi jaz sem bila kak dan pred predvideno user posted image 100% da bo zdej zdej pršla, ampak glej ga zlomka, je kr ni blo user posted image

Glede razlaganja bližnjim pa tako, jaz bi povedala vsem ki jih poznam, ker sem tak tip čoloveka, da tudi če se kaj nebi izšlo, vem da bi tudi vsem povedala. Ampak moj je pa fuul proti da razlagava, ker ga bolj skrbi.
On je izvedel takoj, potem isti dan še moja mami in brat, pa moja najboljša prijateljica (ker je tudi noseča)
No danes sva povedala še ožji familiji po njegovi strani. Zdaj čakajo že moji po očetovi strani (bova za Božič) in najini prijatelji- po prvem pregledu (27.12). Vsaj tak imam plan, sam kaj k me toooolk jezik srbi :) :)

V glavnem uživajte in spočijte si

(odgovor članu katarinica)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.12.2012 21:57:08   
Katoti
Anonimna user posted image

Meni je BC pokazal bledo drugo črtico, 4 dni pred pričakovano M! user posted image

Tudi jaz sem bila nestrpna, čeprav je bil prvi krog po spontanem splavu, a kaj ko si ne moremo te želje kar izbiti iz glave in ne misliti na to! user posted image

Upam in držim pesti, da se nam pridružiš!

(odgovor članu uršikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.12.2012 23:17:51   
Anonimen
Živjo punce.

Že cel vikend čakam, da se pojavi user posted image , pa je kar noče biti. Zadnjo M sem imela 8. nov, cikli pa so se mi po porodu končno spravili nazaj na 27-30 dni. Skratka, zamuja, čeprav bi bila zelo zelo vesela, če ne bi user posted image Naš user posted image se mi kar smili, da bi že tako zgodaj postal veliki brat. Skratka, čakam user posted image

Vem, da je tole precej party-brejkerski vdor, ampak nekam se moram skašljati, da ne bom samo možiju morila.

Fajn se imejte
(upam-da-še-ne-avgustovka13)

(odgovor članu Katoti)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
10.12.2012 7:12:44   
Mubi
Dobro jutro user posted image

Ok, res je, da sm noseča že drugič ampak je zdej popolnoma drugače. Ko sem bila prvič, praktično sploh nism vedla da sem razen to je blo da sm bla utrujena in imela trebuh.... zdej pa že od samega začetka neprestano čutim nekaj tam spodaj user posted image Skrbi me, ker me začne boleti desno spodaj (ne vem, okoli jajčnika) če predolgo (10-15minut) sedim, stojim.....tudi prepogibati se ne morm. včeraj sem samo v omaro pospravila oprana oblačila in me je začelo boleti. tko da potem se uležem in počasi postane dobro.
zdej pa ne vem a je to normalno al se kej dogaja in bi blo bolje ležati.... user posted image G pa nočem klicart zarad vsake malenkosti k se mi zdi da sam paniko delam pol user posted image
tko da sem najprej tukaj uprašala.
kaj pravite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.12.2012 9:12:37   
napolitanka3
Dobro jutro user posted image

Jaz sem ravno včeraj gledala materinsko knjižico. In sicer; zadnja user posted image je bila 17.8. Se pa spomnim, da je bila bolj šibka, nekaj takega, kot sem imela tokrat. Test mi je naslednji mesec okoli 15.9, ko bi morala dobiti user posted image , in je ni bilo, pokazal -. Šele naslednji test, ki sem ga naredila 28. 9., je pokazal +. 3.11. se mi je štel 11. teden nosečnosti, kar pomeni, da mi je test pokazal prvič -, ko sem bila cca 4 tedne noseča. Tako da, bom zdaj počakala še kakšen dan (komaj, komaj, ampak res komaj se bremzam user posted image ) in bom test opravila še enkrat. Imam pa še vedno vse znake; slabost, boleče, napete dojke, beli tok, bolečina v jajčnikih, nežna bolečina v maternici, križ, in ja, čim dlje stojim na nogah začne špikat, tako, da se moram usest. Sam kisle kumarice pa zelje bi jedla user posted image . Pa utrujena sem fulllll, in jokava že samo pri kakšni lepi slikici user posted image . Pa noge me bolijo user posted image Najbolj v predelu kolkov, a tudi katero od vas?

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.12.2012 9:19:48   
napolitanka3
Aja, pa še nekaj. A ve čutite bolečine skozi ves dan? Jaz jih namreč čutim od trenutka, ko se zbudim, pa vse dokler ne grem spat. So pa zvečer, po celem dnevu, dosti bolj intenzivne.

(odgovor članu napolitanka3)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.12.2012 10:26:00   
Anonimen
Dobrooo jutro. Eno velikouser posted image za vse sonosečke :). Ko že ravno debatiramo o testih. Jaz sem v 1. nosečnosti naredila test kar nekaj dni pred izostankom in je pokazal rahel plusek :). Drugače pa sem takooo utrujena, samo spala bi. Komaj se zbudim, že sem zaspana. Špika me ne ...mi je pa neprestano slabo. Nič mi ne paše. :( Lep začetek tedna vsem user posted image

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
10.12.2012 10:41:24   
*pupika*
Tudi jaz sem ga dočakala - plusek. Tako, da me jutri že čaka prvi pregled, zaradi vseh zapletov v preteklosti.
Upam, da se bo lepo videl srček.
Malo sem neučakana in malo me je strah ...
Ampak bo!

ob 12.15 imam pregled! KOMAJ ČAKAM!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.12.2012 11:27:18   
smejciverci
ojla

da se vam pridružim, moja druga nosečnost, pdp je 1.8.2013, prvi pregled 27.12. znaki nosečnosti rahla slabost, ogromno mozoljev, drugega pa nič, aja me špika, pa trebuh boli kot pred user posted image , ampak to je normalno, ker telo pripravlja posteljco itd user posted image
moja prva punčka bo za rojstni dan dobila čisto pravega user posted image

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
10.12.2012 12:03:13   
napolitanka3
*pupika*, smejciverci, iskrene čestitke!!! user posted image

Jaz sem šla po test, nisem mogla zdržat...In sicer sem kupila tisti listič za ugotavljanje nosečnosti v lekarni...ki pa ni pokazal user posted image user posted image Zdej pa ne vem; jaz sem imela krvavitev 26.11. Če sem noseča, vem, da sva dojenčka naredila okoli 20.11. user posted image Torej, gledano od 26.11. dalje, je danes 1. dan 3. tedna, torej še konkretno prezgodaj za ugotovit karkoli...Je imela katera od vas ugnezditveno krvavitev?

(odgovor članu smejciverci)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.12.2012 12:18:41   
Anonimen
*pupika* tako kmalu ne vem, če se že vidi srček...ali pač?

Neposredna povezava do sporočila: 237
10.12.2012 13:01:18   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: napolitanka3
Je imela katera od vas ugnezditveno krvavitev?

Mislim, da sem jaz imela VK. Test mi je pokazal zelo zelo rahlo črtico 4-5 dni po VK.

Neposredna povezava do sporočila: 238
10.12.2012 13:59:03   
napolitanka3
A je katera od vas mogoče že opravila kdaj krvni test? Me drži, da bi šla...

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.12.2012 14:50:01   
Katoti
napolitanka3

Jaz sem imela pred 2 mesecema vgnezditveno krvavitev, vendar se ni dobro končalo! Dva dni po krvavitvi se mi je pokazal že rahel plus, vendar se je čez en teden vsega luštnega končalo! user posted image

Je pa bila kri pomešana s sluzjo in je bila ravno za en vložek, najprej sem mislila, da je prišla user posted image !

Upam, da je bila pri tebi vgnezditvena in da bo vse v redu! Če pa misliš, da je to to, pa kar idi na krvni test je najbolj ziher!

Neposredna povezava do sporočila: 240
10.12.2012 15:28:49   
napolitanka3
katoti; pri meni je tako, da od tiste ugnezditvene dalje, mi je slabo, špika me v jajčnikih, napihnjena sem,...krvavim ne. Ma, bom kar jutri mojo G poklicala, pa da vidim v čem je stvar, ker ne vem, na čem sem. Se pa sama sebe prepričujem, da kar bo bo, ker če ne, vem, da bom razočarana, ker si tako želimo...user posted image

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.12.2012 16:30:31   
naty83
No js pa imam slabo novico....user posted image .. Ob 13 ko sem odsla na wc sem na papirju opazila kri pomesano kot z nekako sluzjo...
Poklicala sem v ginekolosko in mi je rekla naj kar kuj pridem....
Po tiytem nisem vec krvavitve opazila.... Je pa full cudno da se po 1 tednu od zadnjega pregleda ne vidi nic drugega kot vrecka....user posted image ... Sedaj naj bi bla 7 tednov. ..in bi se moglo ze kaj vidt...
G me je dala se na odvzem beta HCG in kaze 20.544 mi je povedala laborantka tako da to naj bi bilo ok....
V sredo pa mam pop. Tako ali tako kontrolo...
G pravi da je mozno da ae ne vidi se ker sva na starem uz-ju gledali k je bil novi zaseden. Pravi da se zafnjic verjetno ni se nic vidlo ker je blo prezgodej...za zdaj pa nic ne veva. Ali je kriv uz ali pase vse skupaj ne bo dobro koncalouser posted image
Nevem...sm kar mal raztresena....
Predpisala mi jw se dabroston za vsak slucaj....zdaj pa rabim sam se mal srece in pozitivnih misli...se trudim ampak... Me skrbi...
Lepo se imejte in cuvajte svoje pikice

Neposredna povezava do sporočila: 242
10.12.2012 16:46:45   
napolitanka3
naty83, upam, da ni nič hujšega. Držim pesti in mislim nate.

(odgovor članu naty83)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.12.2012 16:56:09   
Mlle
user posted image za naty83.

Tudi jaz držim pesti, da je s tvojo pikico vse ok. Najboljše, kar lahko narediš sedaj, je da se poskusiš malo odpočiti, spiješ kakšen dober čajček, kaj pozitivnega prebereš in dobiš kakšen poljub od user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 244
10.12.2012 17:23:42   
Katoti
Naty83 držim pesti, da bo vse OK in da se vse izteče tako kot se mora!

Joj punce vam povem, vsak dan me stiska pri srcu in s strahom grem na WC, želim misliti pozitivno, a črne misli prevladajo!user posted image

Srčno upam, da pridemo vse skupaj do cilja!

(odgovor članu Mlle)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.12.2012 17:25:05   
Katoti
Ajaaa in GregUr!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem ti rekla, da je FS en drekec pekec! Kako lep plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!!

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 246
10.12.2012 19:11:07   
*pupika*
Jaz upam, da se bo v 6.tednu že videl srček. Pri prejšnji nosečnosti se je že, vem pa, da ni nujno!
Veliko sreče naty!! Bom mislila nate!

(odgovor članu Mlle)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.12.2012 19:30:10   
Katoti
*pupika* upam, da se bo jutri že videl in slišal srček! Hitro se nam javi, ko prideš iz pregleda! user posted image

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.12.2012 19:50:03   
*pupika*
Seveda bom!!!! Zares upam, da bo tokrat vse ok.
Držite pestiiiiiiiiiiii!

Tolažim se s tem, da dokler mi je slabo, se zagotovo nekaj dogaja v mojem telesu!user posted image

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 249
10.12.2012 20:03:53   
naty83
Hvala vsem za podporo in da upate z mano.. Upam da ostanem z vami. ...
Bodite lepo...

Pupika zate pa drzimo pesti in srecno!!!

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?