Zanima me kaj je za skutino torto bolj primerna nepasirana ali pasirana torta, nekje sem zasledila da je ena priporočala pasirano. Naredila bi jo pa po receptu v katerega v skuto primešam želatino inb kasneje temu še stepeno smetano, hvala za odgovor.
Sem brala na enem forumu da ene pasirane postanejo full vodene pa se nebi rada zafrknila, sem jo delala leta nazaj vendar se res ne spomnim katero sem dala
Lianna -> RE: skutina torta (23.11.2012 17:52:38)
Jaz dam notri pasirano skuto in vedno super uspe. Je tako kompaktna, da jo brez težav odnesem na rojstni dan itd.
ja blaža [sm=smiley1.gif] enkrat zadnjič sem morala porabit še dve zrele banane (spasirala v maso) in sem dala pol še kr vanilijev puding zraven (pa skuta, smetana in želatina) - OMG [img]http://www.afterfivedesigns.com/forum/images/smilies/faint.gif[/img]
blaža -> RE: skutina torta (23.11.2012 19:54:59)
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ja blaža [sm=smiley1.gif] enkrat zadnjič sem morala porabit še dve zrele banane (spasirala v maso) in sem dala pol še kr vanilijev puding zraven (pa skuta, smetana in želatina) - OMG [img]http://www.afterfivedesigns.com/forum/images/smilies/faint.gif[/img]