Iz lune
|
wejla mamice, ste zasnežene? , če bo šlo tako naprej, bomo tudi na morju se sankali. Vidim in berem, da ste vsi v akciji in pridni. Mi tudi. Ha. Kosilo papamo. Zelenjavco. Prav z veseljem odpira usta in je, čeprav je vse tako brezokusno Najraje ima cvetačo s korenčkom. Še vedno lepo spi čez noč, čez dan kot kdaj. Al urco, al dve, al tri...kot je. Problem imam s spanjem doma, zapi res le če je prav močno zaspana, drugače je samo sitna in ne ve kaj bi sama s sabo. Kako jih ve doma uspavate, če veste, da bi mogle malo odspat, vendar nočejo zaspat... Raste pa kot plevel, smo že na 74. Ja Maeve, Mavri.ca eni se pač zbujajo drugi ne, težko boš na to vplivala. Prej ko sprejmeš, lažje ti bo. Pa sej berem, da sta se upeljala. Jaz sem tudi vedno s prvo zaspala ponoči med dojenjem. Po navadi na kavču, da nisva moža zbujali. No mi plenice kar v koš na balkon nosimo. Prej ko smo pa v bloku živeli, pa sem kasetnega uporabljala, drugače ni šlo. Tako zasmrdijo, da je groza. Jooj Toopsy si me nasmejala s tvojimi dogodivščinami ob hranjenju. Ja ja, si kar predstavljam Mi tudi nismo še na samostojnemu obroku, ma sej po mojem se ne mudi a? Tacanja probaj kaj drugega, sej ni treba da prav osvoji en okus, par dni daš enega, par dni drugega, pa zmešaš pol oba skupaj. Počasi na par dni, lih da vidiš, če je kaka reakcija, ma po navadi se itak takoj pokaže, majhne količine pa se daja, ker baje se morajo organi počasi navajat na novo prebavo. Ma ve kupujete kako spešal hrano al kar to v trgovinah? Kaj dajate za pit? Pa še nekaj, ne se smejat, mene še vedno tako zabolijo prsi, ko mi začne vlečt in pride do izcejanja in špricanja in bog ne daj, da se umakne z joške, ker sva medve mokre, zid, kavč...res se mi prav na hitro vlije ven in boli ko satan. Ma kaj ni že čas, da se to ustavi počasi. Joj kako bežijo meseci. Še malo in bomo pet mesecev stari...ma ne morem verjet. Pet...ma kam so šli vsi meseci??? A jih že kaj posedate? Naša je tako mehka še. Lepo bodite
|