Kaj počneva (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

notkar -> Kaj počneva (22.11.2012 9:39:48)

Malo za šalo, malo za res. Z ženo sva skupaj 32 let. Vsa ta leta se uspešno predajava posteljnim radostim. Pred kratkim pa me je prešinilo, kaj pravzaprav sploh v postelji počneva, ali seksava, ali se ljubiva, ali se podarjava. Včeraj, ko sva vsa utrujena obležala objeta v postelji, pa sem jo vprašal, kaj pa ona misli o tem. Debelo me je pogledala, potem pa sva se oba prisrčno nasmejala. Zanima me, kaj si pa vi mislite o teh treh dejavnostih. Lepo vas pozdravlja zeeelooo radovedni Notkar in vam želi lep in uspešen dan.

browneyes -> RE: Kaj počneva (22.11.2012 15:00:02)

Pa, evo neke kvaziracionalne logike:
- ko se raztrgaš, obleke letijo, ne veš kdaj je cajt minil, vse se dogaja na polno in orenk, globje-hitreje-močneje, prideta do konca brez zraka, pa še vedno z ognjem v očeh - potem je to F..U.K..
- eno stopnjo niže, ko imaš za sabo cel delovni dan in otroke, pa si napol za in napol nisi, pa se vseeno razvnameš, morda vmeš še pomisliš, kaj imaš za narediti, zadeve se dogajajo malo manj globoko in močno - potem je to SEKS.
- LJUBLJENJE je pa ena stopnja vmes med prvo in drugo, kjer se vse dogaja počasneje in veliko bolj čustveno, ne nujno tako strastno in na hard.

Vsekakor pa, sto ljudi sto čudi, vsak ima svoj pogled na to, morda še bolje pa če ga nima (je toliko bolj pristno).

gsatalema -> RE: Kaj počneva (23.11.2012 11:50:50)

Malo za šalo, malo za res. Z ženo sva skupaj 32 let. Vsa ta leta se uspešno predajava posteljnim radostim. Pred kratkim pa me je prešinilo, kaj pravzaprav sploh v postelji počneva, ali seksava, ali se ljubiva, ali se podarjava. Včeraj, ko sva vsa utrujena obležala objeta v postelji, pa sem jo vprašal, kaj pa ona misli o tem.

Men se zdi, da je čist vseeno kako to poimenujeta... tako kot vama pravi srce in razum, ter višina moči [sm=smiley1.gif], da še o imenu sploh razmišljata [sm=smiley36.gif].
Povdarila bi nekaj druga.... 32 let uspešnih posteljnih radosti [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Marsikomu tega manjka že od začetka, ali pa hitro izgubijo čar in pomen...[sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: Kaj počneva (23.11.2012 12:13:24)

IZVIRNO SPOROČILO: notkar
..ali seksava, ali se ljubiva, ali se podarjava...

vsega po malem? [sm=smiley4.gif]

Stran: [1]