Tutan -> RE: Tortarce, na pomoč z idejami (26.11.2012 10:25:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Pa je fino, a ni, da 1x letno malo menjaš recepte user posted image Čeprav je rizično tisti en dan prej, ko se ti sanja ne, ali ti bo vse skupaj uspelo (recimo eno leto sem delala schwarzwaldsko torto in tisti biskvit zanjo je ubibože user posted image in potem sem pekla tisti biskvit kot nora večx, da sem sestavila 3 oblatne Ma, kaj kompliciraš[sm=smiley36.gif], jaz vedno probavam nove recepte, zelo redko delam enega, ki sem ga že - to čast ima samo par receptov:D. Sicer pa vsakič delam po novem receptu in dobi naslovnik vsakič drugačno torto, pa se niso še nikoli pritožili:). Če mi v receptu kaj sumljivo zgleda, pa prilagodim, pa je. Da bi še probe delala prej, ma ni šans! Že tako naredim za vsak rd par tort (za naše)... Jaz še tudi v življenju nisem delala štihprobe [sm=smiley36.gif] Tudi ko sem delala neko makovo torto z mangom al papajo (od tega je že kar nekaj let, cca 10let in so bili začetki moje peke [sm=smiley36.gif]) za atijevo 50letnico, kjer je bilo kar nekaj ljudi, tega nisem počela. In torta je bila odlična, samo hudič je, ko sem recept založila in ga ne najdem - tako da če ga katera ima, se res toplo priporočam, vem, da je bil iz ene knjige (mislim, da je bila knjiga bela).
|
|
|
|