ronja -> RE: se vsaka krvavitev konca s ss - izkusnje (23.11.2012 15:10:32)
|
podpis pod kajojaka, enak primer. Samo da te moram na žalost popravit, g. P. dejansko vedno tako misli in tudi tako deluje... žal. Vendar je edini tu in v svetu, ki tako misli;). Dejansko če imaš rano na gori, ti tudi rečejo, da ne premikaj tega dela, da se lahko normalno zarase nazaj in ti povijejo, da se bo lahko. V maternici ni kaj dosti drugače Ne, zarodek ne pade kar tako ven, vendar če ornk dviguješ, lahko potrgaš ovoje z naprezanjem (se mi je zgodilo), res pa so bile to kar kile (11 kil je mela tamala, pa še kakih 5-10 kil ruzak (sem tovorila nazaj članke), pa 3 štuk, pa bicikel, pa k babici, pa v službo, pa fascikli sem in tja)... pa je enkrat šlo čez rob. In pri meni je bilo tako, da če nisem ležala, me je bolelo za znoret - tako kot katerakoli druga rana. Bolelo je tako kot ko se ti tkivo trga, enako kot če se urežeš in potem vlečeš oba dela narazen. Čisto ista bolečina, vedela sem,na katerem delu je strgano, ne bi mogla vedet, če me ne bi bolelo, ne?... Tak da... ni čisto vse za verjet g. p;). Če je pa manjša krvavitev in ni sicer nič narobe, se pa ni za sekirat, takrat sem tudi jaz veselo kolesarila dalje;) Vseeno pa ne bi tega drugim priporočala;).
|
|
|
|