donna22 -> RE: trojčki (20.11.2012 15:26:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vidim, da je že čez 100 ogledov in moram rečt, da sem kar malo razočarana, saj sem pričakovala da mi bo vsaj katera čestitala oz. napisala da bo še vse dobro :( ne me narobe razumet - ne pričakujem, da mi boste tu povedala kaj naj naredim oz. napovedale kako bo..ampak kakšna vspodbudna in pozitivna beseda pa bi mi prav prišla verjetno si lahko vsaj približno predstavljate, da mi ni lahko..ne vem kaj me čaka..ne upam se veselit, čeprav sem videla kar tri srčke vem da se bova morala na koncu midva odločit kaj bova oz. da mi bodo sigurno zdravniki povedali kaj bi bilo najboljše..do takrat pa bom vesela kakršnih koli informacij, izkušenj, mnenj, vspodbudnih besed, ... :) Bom ti pa jaz čestitala[sm=smiley36.gif] Sem pred časom iz firbca malo brskala in naletela na temo o trojčkih in opazila, da se za redukcijo le redkokatera odloči, tudi zaradi možnih posledic (na med.over.net je kar dosti napisanega o tem) ... ker odločitev je na koncu še vedno tvoja. Sama si ne predstavljam, da bi zanosila z trojčki (imamo kar "klasiko", enega po enega[sm=jezicek.gif]), ampak si tudi ne predstavljam, da bi dopustila narediti selekcijo med njimi, če bi že do njih dejansko prišlo. Za primere, o katerih sem brala ali pa zanje slišala, pa lahko rečem, da se je vedno vse srečno izteklo (so se rodili zdravi trije otroci, pač nosečnost je pa res dosti bolj nadzorovana)[sm=smiley1.gif] Kakor koli se boš odločila, pa vsekakor srečno do konca[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|