Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Izguba in nova nosečnost 19.9.2005 9:47:44
|
|
|
|
CIPRESA
|
Briana
Sedaj bomo molili še mi s teboj in vem da bo uspelo da boš kmalu stisnila k sebi malo bitijce.
|
|
|
|
Izguba in nova nosečnost 22.9.2005 0:15:23
|
|
|
|
KODA
|
Vso srečo BRIANNA!
|
|
|
|
RE: Izguba in nova nosečnost 2.10.2005 17:07:19
|
|
|
|
modrooka
|
Brianna, težko mi je, ko berem vrstice, ki jih je zapisala tvoja žalost. Čutim, da ti je hudo, pa vendar ne poznam tvoje bolečine. Če pomislim, da bi izgubila svojo Ano, je bolečina nepredstavljiva. Verjetno je bila tudi tvoja taka. Je pa sedaj prišlo novo obdobje - obdobje sreče, ko boš dobila svoje otročka, ki bo obogatil vajino življenje. Vem, težko je preboleti, nemogoče pozabiti. Vendar se moraš vseeno iz vsega srca veseliti novega življenja in strah odriniti na stran. V svoje misli prinesi vedrino, veselje, optimizem. Mislim nate in upam, da prav kmalu izvemo, kakšna sreča te je obiskala - fantek, punčka... SREČNO in Bog naj bo z vami! modrooka s svojo družinico
|
|
|
|
RE: Izguba in nova nosečnost 6.10.2005 11:53:49
|
|
|
|
Anonimen
|
PBJ, prosim, povej še kaj več, če veš. Zelo me zanima, če je z njima res vse v redu, ko pa se je brianna tako zelo bala ponovnega prezgodnjega poroda.
|
|
|
|
RE: Izguba in nova nosečnost 7.10.2005 10:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, Kristina, sem že tam napisala, ko je bolj vesela tema, kot je tale tu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?