tinka986 -> RE: Novembrčki 2012 (21.7.2013 18:00:19)
|
Pozdravljene! Mi smo se vrnili iz dopusta, kjer se je fuuuul dogajalo! [sm=smiley36.gif] Smo dobili (šele) prvi zobek, takoj zatem pa drugega, tako da je bila mala prve tri dni bolj ali manj sitna, pa ne morem reči da je bilo fejst hudo. Samo spala ni čez dan toliko, kot navadno. Drugače pa je bila zelo pridna, naučila se je sama sedeti, tleskati z jezikom in reči mama! Čeprav še ne ve, da je to ta prava mama (najbrž), jo je prav veselje poslušati, ko za vsako stvar reče mama, ali mamamamama, včasih tudi amamam. Res je luštna! [sm=bravo.gif] Edino morje je bilo zanjo malo premrzlo, zato sva namakali samo nogice, drugače pa sem ji vodo nalivaa v mali bazenček, da se je malo pogrela, potem pa z bazenčkom vred na vodo, da se je lahko tudi mami kdaj pa kdaj skopala. Kljub vsemu, kar se je dogajalo, smo se imeli super fajn. Berem, da že hodite k zobarju. Moram tudi jaz pogledati na papirje iz materinske šole, kdaj se je potrebno naročiti. Mi zdravnica ni nič rekla, sicer je pa že lep čas, odkar sem bila tam, nasl. pa imava pregled šele 22.8..
|
|
|
|