odstranitev kondilomov-brdavic (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> odstranitev kondilomov-brdavic (11.11.2012 18:47:15)

je katera bila na odstranitvi genitalnih brdavic? na kakšen način so vam jih odstranili, je boleče? zapleti? izkušnje prosim..

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (11.11.2012 19:00:44)

Se več točno ne spomnim, kako?? Ali z žganjem ali odmrzovanjem. V glavnem nič ne boli. Še manj je neprijetno kot sam pregled pri ginekologu. Par minut in si gotov,pa greš domov.

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (11.11.2012 19:13:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se več točno ne spomnim, kako?? Ali z žganjem ali odmrzovanjem. V glavnem nič ne boli. Še manj je neprijetno kot sam pregled pri ginekologu. Par minut in si gotov,pa greš domov.

ja vendar jih jaz imam na notranji strani malih sramnih ustnic, torej ne boli?

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (11.11.2012 19:18:09)

ali dobiš anestezijo? kolikor vem pri kirurški z laserjem dobiš za zamrzovanje pa ne?

vesna.com -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 7:36:12)

Ja jst sem bla. Ker sem jih imela tudi v nožnici, so mi jih najprej kirurško pod narkozo odstranili, nato pa še zamrzovali pri gin. Nobena stvar nč ne boli.

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 8:36:48)

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Ja jst sem bla. Ker sem jih imela tudi v nožnici, so mi jih najprej kirurško pod narkozo odstranili, nato pa še zamrzovali pri gin. Nobena stvar nč ne boli.

Mene tudi to čaka v kratkem..........zanima me, ali so se ti ponovile? Jaz jih imam po vrhu, k sreči ne v nožnici.

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 8:40:05)

ja vendar jih jaz imam na notranji strani malih sramnih ustnic, torej ne boli?

Ne, čisto nič. Brez skrbi [sm=smiley1.gif]

sover -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 10:52:48)

Jaz sem se jih znebila s kremo Aldara. Ko sem šla na kirurško odstranitev pod narkozo, so se mi samo še razširile. Kremo sem pa uporabila enkrat in od takrat je vse OK. Krema je seveda na recept.

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 11:36:37)

IZVIRNO SPOROČILO: sover

Jaz sem se jih znebila s kremo Aldara. Ko sem šla na kirurško odstranitev pod narkozo, so se mi samo še razširile. Kremo sem pa uporabila enkrat in od takrat je vse OK. Krema je seveda na recept.

kje pa si jih imela? ker jaz imam na malih sramnih ustnicah odznotraj in kremo ne upam mazat ker se bojim da poškodujem še zdravo kožo.

sover -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 13:04:22)

Enako mesto. Moraš pač pazit, da mažeš samo bradavico in čim manj okoli. Jaz nisem imela nobenih posledic v smislu vnete zdrave kože ali podobno. Bradavica je pač iziginila in to je blo to.

vesna.com -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 19:27:47)

Mene tudi to čaka v kratkem..........zanima me, ali so se ti ponovile? Jaz jih imam po vrhu, k sreči ne v nožnici.

Ne hvala bogu, trkam...čeprav je rekla da se kar rade.

Anonimen -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (12.11.2012 19:53:22)

Ne hvala bogu, trkam...čeprav je rekla da se kar rade.

vesna koliko časa pa je minilo od tvoje odstranitve, pa da se niso ponovile? ali imaš stalnega partnerja, je bil tudi on okužen? se strogo držita odnosov z kondomi in brez oralnih odnosov? no za mano je odstranitev ikontrolo imam pri svoji ginekologinji čez 2-3 tedne. upam da je bila odstranitev uspešna, so pa mi svetovali še uporabo aldare za zraven.
kdaj pa lahko normalno seksaš? verjetno po kontroli če je vse vredu.

vesna.com -> RE: odstranitev kondilomov-brdavic (14.11.2012 8:17:42)

Joj si me dobila...pojma nimam, tega je že ene 12 let, se pa spomnem da sva mela oba ja, sam drugo se pa res ne zrajtam več, kok časa pa to.

Stran: [1]