|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2012
19.12.2012 11:59:27   
Penny
Smeška83 čestitke in srečno do konca user posted image .

Shana86 tako kot je curly rekla, upam, da se vrneš z lepo novičko user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.12.2012 16:20:29   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)user posted image

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyvuser posted image

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)user posted image

15.12.
puppe (1. krog)user posted image

16.12.
pika555user posted image
Nikki34user posted image
Anonimnauser posted image user posted image
anckica user posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)user posted image
smeška83user posted image

21.12.
tara.04user posted image
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)user posted image

25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)
cebelica_2 (1. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy
bybyka_1987 (3. krog)

x.12.
witch (2. krog po THL)user posted image
LittleSunuser posted image
Jona Klara
Nessika18
brioš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

NOSEČK: ___6___

user posted image USPEŠNOST:___17,14__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.12.2012 16:21:16   
witch
smeška čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

Za vse ki vas je obiskala nezaželjena teta pa user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.12.2012 10:58:07   
cebelica_2
Čestitke smeška user posted image  in čimlepšo nosečnost user posted image
No mene je danes začelo špikati v jajčnikih tako kot da bom dobila user posted image pa prsi me bolijo in malo povečan beli tok imam; do user posted image  pa imam še en teden (28.12.). Ne vem ali lahko kaj pričakujem ali pa so se samo znaki za user posted image  pokazali malo prej kot ponavadi. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.12.2012 11:08:49   
Klimtovka
Pa da se vam še jaz malo javim... Imam "klasičen" PMS, za katerega upam, da se bo izkazalo, da to ni user posted image Sicer pa svojemu že od ovulacije pravim, da naj se pripravi, ker sem itak noseča in da pričakujem dvojčka- sem čutila dvojno ovulacijo user posted image Test bom pa delala jutri, ker mislim, da če bo prišla user posted image , bo prišla v ponedeljek. Ampak je seveda ne bo user posted image
Drugače pa vsem še enkrat iskrene čestitke za nalulane user posted image , drugače pa smo ga malo kiksnile, ker bi itak morale vse po vrsti nalulati user posted image Bo pa zato januar še bolj roza!user posted image
witch, sicer te ne poznam, ampak mislim, da bi se marsikatera lahko kaj naučila od tebe- mislim tudi nase user posted image

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.12.2012 11:21:47   
kaatkaa
čestitke vsem nosečnicam,... lepo se držite in lepo nosečnost, sama sem sedaj napolnila 10 teden nosečnosti,...

punce ajmo, da bo december bol roza oz. december belih gaz,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.12.2012 11:35:12   
tara04
Witch jaz še nisem modra user posted image . Še čakam...še (.)(.) so me začele nazaj boleti, tako da upam da je to dober znak in da mi tvoje predčasno obarvanje v modro prinese user posted image user posted image user posted image .

Je pa jutri moj dan D, ampak ne bom delala testa, če se le da do ponedeljka.....držim pesti za vse čakajoče!!

(odgovor članu kaatkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.12.2012 14:16:40   
Arual
Hey. Tudi jaz jo še čakam user posted image . Sicer sem delala test, ki je negativen a dokler je ni je upanje. Sem pa jedla dabroston in me zanima koliko časa po prenehanju se je pokazala user posted image ??

Čestitke rozikam!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.12.2012 7:34:14   
witch

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

1.12.
telly (1. krog po ss)user posted image

4.12.
curly user posted image user posted image

5.12.
00PoLoNa00

8.12.
Katoti user posted image

9.12.
savanah (5. krog)user posted image

10.12.
GregUr (4. krog, 1. krog z dabrostonom)user posted image

11.12.
Penny (2. krog)user posted image

12.12
Tammyvuser posted image

14.12.
Anonimna user posted image (1. krog po SS)user posted image

15.12.
puppe (1. krog)user posted image

16.12.
pika555user posted image
Nikki34user posted image
Anonimnauser posted image user posted image
anckica user posted image

18.12.
oreh user posted image user posted image user posted image user posted image

19.12.
Arual (klomifen+dabroston)

20. 12.
S* (13. krog)user posted image
smeška83user posted image

21.12.
Shana86 (11. krog, 1. krog po hsg, s klomifenom)user posted image
tara04
25.12.
pišanec (2. krog s klomifenom)

26.12.
Anonimnauser posted image user posted image (2. krog)
Klimtovka (12. krog)

29.12.
tara.81
lillith82 (12. krog)
cebelica_2 (1. krog)

30.12.
mamica deklicam (11. krog)

31.12.
monsy
bybyka_1987 (3. krog)

x.12.
witch (2. krog po THL)user posted image
LittleSunuser posted image
Jona Klara
Nessika18
brioš

SKUPAJ NAS JE: 35

NOSEČK: ___6___

user posted image USPEŠNOST:___17,14__user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, Penny, LittleSun, mamica deklicam, Iskrica 86, niinii, savanah, mojamura, Nikki34, Anonimna user posted image , puppe, EVAN78, Nessika18, mladika, Arual, curly, ta*mala, Tippi, kaatkaa, monsy, HeLenčica, GregUr, Izabelina, Ronja, lidik, aviva83, NeJa88, michelle1, anonimna user posted image ,

user posted image KLUB BELIH GAT, častne članice so: user posted image
curly, LittleSun, GregURr, witch, monsy, puppe

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.12.2012 10:11:16   
bybyka_1987
smeskauser posted image user posted image user posted image

joj malo xsem se tudi jaz odklopila stra...in ne morem vrjet celo 2 dni mi je uspelo nepremisljevat o tem ali bo ali ne,sama sebe presenecam...sem pa nekako te dni sploh zadnja dva taka cutvena razvalina,jokam ze samo ob nekaterih pesmi in hjoj totaln zmedena...je pa komaj 5 dan od O,tak da pomoje sam nihanje hormonov ker M je na sporedu seveda upam da je ne bo sele 31.12.
in mi nekaj govori da tokrat pa je to to...cepraw se bojim da bom razocarana...pa vceraj me je malo piknal po levi prsi...
me je pa hvalaaaa bogu apetit minal :)
se mi je pa ta mesec prvic nardil da sem imela na 16 dan ciklusa spet goste trakce sluzi in v dost manjsi kolicini kot ponavadi...no lahko da se pridejo pred M,ampak ponavadi se vlecejo vse do M in na vsake par uric prikazejo...sem pa spet prehlajena grlo boli,smrkam in kaslam po malo...prejsni mesec pa sem iz viroze dobila angino,ki je preslo v hud bronhitis....vmes alergijska reakcija na en antibiotik potem dobila drugga...

malo vec sem se razpisala...kako ste drugace punce?
[bcurly] ce se ne motim imas danes G.....studiraj pozitivno kajti vse bo ok....in nam cimprej javi :)

se opravicujem ce sem zamenjala...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.12.2012 10:24:24   
Klimtovka
Pozdravljene!

Možno je, da se pri meni nekaj "kuha", saj sem včeraj (potrpljenje pač ni moja vrlina pri tej stvari) naredila test first sign duo proti večeru. Prikazala se je šibka črtica, ki jo sicer moraš dobro pogledati, ampak če jo je videl moj fant (ki je drugače dosti bolj realen in priseben pri teh stvareh), potem nekaj že je... Ampak zdaj se spet porajajo pomisleki okoli tega omenjenega testa. Lahko, da sem naredila test prehitro (kar tudi sem), lahko da sem res srečna nosečka (kar čutim, da sem), lahko pa da me samo vse skupaj jezi (česar me je strah). Dva dni imam sicer že rahle, ampak res rahle slabosti, prsi me bolijo "naokoli", krči so prisotni vsake toliko časa...
No, vajo ponovim v ponedeljek, ker jo že takrat pričakujem oz. je ne, pa upam, da me preseneti pozitiven test z nedvoumno user posted image Do takrat pa živčna vojna...user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.12.2012 10:30:38   
bybyka_1987
ooo drzim pesti....potem pa ze je :))

Neposredna povezava do sporočila: 687
21.12.2012 11:34:25   
Klimtovka
Upamuser posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.12.2012 12:51:46   
curly
Pozdravljeneeeeee!
Toliko, da se javim! Danes sem bila na pregledu, in sicer:

Srček dela, fožolček je velik 4mm in še malo, noseča sem 6t2d, PDP: 14.8.2013!

Decembra še ni konec, upam, da se nam še katera pridruži pri avgustovkah!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
21.12.2012 13:23:58   
bybyka_1987
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: curly

Pozdravljeneeeeee!

Decembra še ni konec, upam, da se nam še katera pridruži pri avgustovkah!!! user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.12.2012 13:38:29   
bybyka_1987
jaz bom zadnja k bom lahko vedela sem ali ne :)

Neposredna povezava do sporočila: 691
21.12.2012 13:45:07   
monsy
...nisi edina, ki si zadnja bybyka user posted image

curly user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
21.12.2012 13:53:59   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

...nisi edina, ki si zadnja bybyka user posted image

curly user posted image user posted image user posted image

hehee ti bos lahko zdrazala cel dan npr vidla ce bo zamuda?pri meni je bilo vedno da je prisla ob 6zjutraj...zdaj zadna dva meseca pa pride med 8-9uro...tako da ja bom ziher delala k ne bom mogla zdrzat ze takoj zjutraj...
pa prej sem mal prehitr napisala za izcedek prisel je spet samo ne se cisto gosti tako da se pomoje ne bo nic dogajal

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.12.2012 14:05:50   
monsy

hehee ti bos lahko zdrazala cel dan npr vidla ce bo zamuda?pri meni je bilo vedno da je prisla ob 6zjutraj...zdaj zadna dva meseca pa pride med 8-9uro...tako da ja bom ziher delala k ne bom mogla zdrzat ze takoj zjutraj...
pa prej sem mal prehitr napisala za izcedek prisel je spet samo ne se cisto gosti tako da se pomoje ne bo nic dogajal
[/quote]

jaz sem mela O u pondelk,...izcedka je blo res full. Joški me bolijo še kar, pa skoz bi neki žrla ( lahko da je tud vpliv veselega decembra user posted image )
nimam nekega velikega upanja, ker je vse to lahko samo u moji glavi!! ... čeprav so mi stare borke oreh, curly dale mal več volje, da enkrat pa bo že mogel uspet!!! user posted image

lep vikend in še lepše praznike vsem!!! pa nalulajte čim več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
21.12.2012 14:07:29   
monsy
joj sem zapacala!! user posted image
kako se besedilo u kvadrat že da!??? user posted image sem čisto pozabila že,... hihi

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.12.2012 14:10:13   
bybyka_1987
pri men je bilo tko da je bila O v nedeljo,v pondelk ni blo tolk hudo smpsk je moglo bit tut nekaj ker je izcedka redkega blo ful...ampak bolecine v jajcniku pa sam nedeljo....kolko sem nekje prebrala je O pr zenskah k mamo ciklus reden na 28 dni tocno na 13 dan ciklusa:) zdaj bomo pa vidli :)ej pa jaz sem zrla k nora do srede....nikol dovolj...sem pa tko ful hitrej uzaljena,prava jokica:)seveda nisem taka ponavad...enako tudi tebi veselllleeee praznike in ce ne prej se javlam 31.12.ali bom rozika al pa dalje krog

jaz sem mela O u pondelk,...izcedka je blo res full. Joški me bolijo še kar, pa skoz bi neki žrla ( lahko da je tud vpliv veselega decembra user posted image )
nimam nekega velikega upanja, ker je vse to lahko samo u moji glavi!! ... čeprav so mi stare borke oreh, curly dale mal več volje, da enkrat pa bo že mogel uspet!!! user posted image

lep vikend in še lepše praznike vsem!!! pa nalulajte čim več user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.12.2012 14:11:07   
bybyka_1987

joj sem zapacala!! user posted image
kako se besedilo u kvadrat že da!??? user posted image sem čisto pozabila že,... hihi

tipka citiraj...pa jaz sem tudi :)

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.12.2012 15:20:27   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: curly

Pozdravljeneeeeee!

Čestitke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.12.2012 19:57:00   
tara04
No, mene pa kar v modro...je prišla user posted image točna kot ura...res jo imam dosti!!
Zopet veliko razočaranje in razmišljanje ali sploh kdaj bo user posted image user posted image user posted image user posted image

...in morava v novi krog....

Še enkrat vsem user posted image čestitke, za čakajoče pa navijam z vso močjo!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.12.2012 21:04:53   
Penny
tara user posted image
Nisi še nič bila obravnavana v neplodnostni ali pa da bi ti vsaj tvoj gin dal kaj? Sem v januarski temi vidla, da gresta že 19. krog? user posted image

< Sporočilo je popravil Penny -- 21.12.2012 21:05:16 >

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?