Paštetka -> RE: Skiro za 4-letnico (8.11.2012 8:55:38)
|
Otika, tisto plastiko s prvega linka in podobne ne kupuj. Verjami! Kupi ji večjega. Moja mala je bila lani 4 in je dobila že "čisto pravega" - seveda Hello Kitty. Sicer je bila še malo nerodna v jesen, ti pa povem, da je spomladi že šibala. Zdaj že "skače" čez črte z njim. Sploh, če je otrok bolj "športen" tip, kupi dober skiro tam do 90 kil, ker tisti za par eurov, se zlomijo. Evo, mi smo enega zlomili, ker ati ni upošteval pravil [sm=smiley36.gif]. (sinu se ni ljubilo več vozit, pa se je ati [sm=jezicek.gif]) Pa ti dobri potem ostanejo komot do 8 leta. Sicer pa poceni in tudi neke roza sem zadnjič videla v Šport 2000. Ampak so bolj tista začetna varianta - recimo srednje dobri. Ampak dvomim, da bi s takim lahko šibal po makadamu. kaj pa bolha? JAz sem potem, ko nič nisem našla za sina kupila čisto novega na Bolhi za 30 EUR. Ima tudi lučke, da se lahko otrok varno vozi tudi ponoči in je do 90 kg, če se ne motim. Pa npr. ko stopi na zavoro se tudi posveti rdeča luč zadaj. Baje pa je bil kupljen v Mullerju. Poglej, mogoče imajo tudi za deklice kaj. Ta naš je sicer rdeč-črn.
|
|
|
|