gležnarji (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

suzanica -> gležnarji (7.11.2012 20:16:02)

Oj. Zanima me ali kupite otrokom ene čevlje za suho zimo -gležnarje (usnjene) in ene čevlje za sneg - npr. skornje na 3 paske (razni nepremočljivi ...teksi,)? lp.

jakaracman -> RE: gležnarji (7.11.2012 20:58:45)

Naša ima ski bucke supefit. Potem ima ene tudi goratex nepremočljive gležnarje. Pol ma pa za res suho še ala UGE.

LuLu -> RE: gležnarji (7.11.2012 21:12:25)

Do zdaj sem jih še vedno dobila v Daichmanu. Niso premočli, sezono ostali nepoškodovani, da jih mirne vesti dam dalje, drugemu otroku. Cena od 25 do 40 eur.
Sem na hitro prebrala, da iščeš KJE se jih kupi.
In še.. ene take gležnjare in ene škornje podložene. Čeprav so do letos skoraj vedno bili v gležnjarih, bi tedi brez škornjev preživeli.

Paštetka -> RE: gležnarji (8.11.2012 8:42:53)

ski bucke za sneg, usnjene gležnjarje za suho zimo, UGG za zelo suho zimo.

sazi -> RE: gležnarji (8.11.2012 9:41:38)

Oba otroka imata po dva para zimskih toplih visokih čevljev. Ene zelo visoke, ki so mišljeni za sneg in ene malo nižje. Poanta vseh je, da so topli in ne premočijo. Kupujem pa kakor se najbolj izide in kar dobim po ugodnih cenah. Zadnji par sem kupila en lanski "ostanek" v Deichmanu - so s 50% popusta dokaj ugodni.

dreamhorse -> RE: gležnarji (8.11.2012 10:35:25)

Moja ima gležnarje, ki naj ne bi premočili ampak jih raje obujem za suho, ker so lanski premočili (Hofer), ene skibucke za sneg, preverjeno ne premočiji in so topli, ker imam jaz isti model (alpina)
In pa ene podložene škornjčke za suho vreme in kiklice :)

ThinkPink -> RE: gležnarji (8.11.2012 20:52:05)

Naša ima usnjene gležnarje (Ciciban) in visoke zimske škornje - nepremočljive od Superfita.

Urska09 -> RE: gležnarji (8.11.2012 21:53:57)

Naša ima ene nepremočljive zimske gležnarje za zdaj + ene nepremočljive podložene škornje za hud mraz

Anonimen -> RE: gležnarji (10.11.2012 10:28:57)

Lol ... Pri nas pa nimamo cevljev za suho in za mokro zimo, ampak imamo skibucke in skorencke za na kiklico ;) Seveda je oboje toplo in nepremocljivo.

Stran: [1]