sr. zdr. šola, učni načrt (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mala zirafa -> sr. zdr. šola, učni načrt (5.11.2012 17:16:05)

Ali ve kdo, če se da dobit učni načrt Sr. zdr. šole v Izoli v angl. jeziku?Oz. če je to sploh možno v Slo? Klicala sem, ampak je svetovalna delavka odsotna. Zanima me, kako je po drugih sr. zdr. šolah, glede na toda smo v EU?




*bubi* -> RE: sr. zdr. šola, učni načrt (5.11.2012 19:48:25)

Jaz vem samo to, da je v prenovljenih srednješolskih programih po novem priloga k spričevalu na Europass obrazcu, v slovenskem in angleškem jeziku. Vendar je prva generacija po prenovi končala letos. Za nazaj bo težko dobiti papir direktno na šoli, verjetno bo potrebno uradno prevajati. Učni programi za nazaj seveda obstajajo.

Je pa tudi odvisno, za kaj to rabiš (ena tema je bila pred kratkim). V teh novih prilogah so namreč samo navedeni predmeti z obsegom ur (oz. kreditov) ter skupni doseženi cilji izobraževanja. Ni pa natančno cela snov vsakega predmeta zapisana.




mala zirafa -> RE: sr. zdr. šola, učni načrt (5.11.2012 22:09:42)

Hvala, bubi. Zanima me delo v tujini, za kar bi potem rabila vse v angleščini, kar zelo dvomim ker je to iz leta '93.Tisto kar ti praviš je predmetnik, učni načrt je vsak predmet zase.




bubu_bibi -> RE: sr. zdr. šola, učni načrt (6.11.2012 19:25:51)

skrajna možnost je tudi ta, da predložiš original slo učni načrt s overjenim (sodnim) prevodom v ang - bi moralo zadostovati.




Stran: [1]