yenny -> RE: Pozdravljanje (6.11.2012 9:09:34)
|
Ne vem no,meni se zdi pozdravljanje osnovna kultura. Prideš v garderobo v vrtcu,pozdraviš in odzdravi mogoče en,dva starša,drugi kot da si zrak![sm=hudicek1.gif] Gremo na igrišče,kjer se srečuješ z več ali manj istimi ljudmi,rečeš dober dan in spet nič... Pridemo na telovadbo,pozdraviš,spet odzravi mogoče en,dva...[sm=hudicek1.gif] Kaj je s temi ljudmi?[sm=zmeden.gif] V vrtcu vzgojiteljica zjutraj lepo na glas reče dobro jutro,pomočnica vzgojiteljice je začela pozdravljati en teden nazaj![sm=hudicek1.gif] Pridem po otroka in te samo gleda,jaz pa prav čaka,ali bo pozdravila,ali kaj! Pa hudiča-vem grd izraz,kaj morem,vzgajaš otroke in je tako težko ven spravit dober dan. Pa ne zato,ker sem jaz tista zoprna mama,pa ne zato ker se imam za kaj več,ampak samo zato,ker je to osnovna kultura dragi ljudje,no![sm=hudicek1.gif] Danes imamo govorilne ure,pa ne vem,a naj bom raje tiho,ali naj kar rečem![sm=zmeden.gif] Da ne govorim o osebkih,ki jih srečaš vsak dan,ker pač živiš v istem bloku in gre mimo kot da si zrak.... Ne vem,.....
|
|
|
|