petrol nalepke -noži (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

gsatalema -> petrol nalepke -noži (3.11.2012 22:45:42)

Pri nas doma imamo že polno teh petrolovih nalepk za te nože (za vsaj 3 komplete), pa me zanima kako ste kaj zadovoljni tisti, ki jih že redno uporablajate? So ok, lepo režejo, pašejo v roko [sm=smiley36.gif]...
Da vidim ali se splača to vnovčit, ker sicer nože za doma in vikend rabim [sm=jezicek.gif]

hubi -> RE: petrol nalepke -noži (4.11.2012 8:56:51)

Če ti jih bo uspelo unovčiti, ker jih je povsod zmanjkalo. Drugače jih pa zelo pohvalijo.

Medea10 -> RE: petrol nalepke -noži (4.11.2012 14:07:59)

Noži so super. Meni sedejo vsi razen utility noža. Ni mi žal da smo jih nabavili.

kajajaka -> RE: petrol nalepke -noži (4.11.2012 20:22:09)

super noži. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Smo nabavili vse razen škarij za piščanca. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ajataja -> RE: petrol nalepke -noži (5.11.2012 8:28:45)

Meni je uspelo kupit samo tistga za nož pa sem zadovoljna znjim ...so razprodani in mi je rekel na bencinski da verjetno jih ne bo prej kot konc meseca [sm=smiley13.gif]pol grem pa še po ostale,ker imam nalepk še za štiri nože.

gsatalema -> RE: petrol nalepke -noži (5.11.2012 8:50:02)

jaz sem dobila za enkrat nož za kruh - pa mi ne reže najboljše (imam doma 100x boljšega), tako da mi je malo vzelo voljo [sm=smiley13.gif]. Sem pa še vzela škarje za piščanca - te pa so ok. Drugih pa res niso imeli, ampak jih dobivajo enkrat tedensko...

talika81 -> RE: petrol nalepke -noži (5.11.2012 9:30:59)

če še katera rabi nalepke za Petrol, jih imam viška.

ivan1 -> RE: petrol nalepke -noži (27.2.2013 10:54:17)

Zgleda da jih bo dovolj za vse, možno pa bo še naročilo:

http://www.erazprodaje.com/index.php/berghoff-nozi-petrol.html

kalbo -> RE: petrol nalepke -noži (28.2.2013 13:47:50)

Noži, no vsaj tavelik kuharski ni vreden pol p hladne vode. Slovenci smo fenomen po tem, kako se nas da nategnit na nalepke. Ko sem ga nesel konkretno nabrusit in stanjšat rezilo je nekako uporaben. Me je pa mojster, ki ga je nabrusil opozoril, da naj me njegova robustnost ne zavede, ker gre za precej krhko jeklo. Če pa to kar je v originalu reže po nekaterih ocenah dobro, potem pa ne vem, kako ljudje sploh kuhate in kako si ne potolčete vseh prstov s topimi noži. Moj najslabši nož, za 10 EUR, ki ga vedno perem v pomivalcu in zelo redko brusim je rezal dosti bolje od tega ko je bil nov.

Če želite soliden kurarski nož za podobno ceno pobrskajte po Fiskarsu, še vedno ni vrhunsko, je pa zelo solidno. Pa Wegner noži tisti tarumeni so tud OK in dokaj poceni.

alenkica -> RE: petrol nalepke -noži (28.2.2013 14:03:34)

Mi imamo velikega kuhinjskega in za kruh. Oba sta odlična, zares lepo režeta.
Malo sem se mogla navadit, da sta težja, to je vse.
Velik pa je zelo lepo oblikovan in se da z njim lepo sekljat zelenjavo.
Priporočam.

gsatalema -> RE: petrol nalepke -noži (28.2.2013 16:02:12)

Noži, no vsaj tavelik kuharski ni vreden pol p hladne vode. Slovenci smo fenomen po tem, kako se nas da nategnit na nalepke. Ko sem ga nesel konkretno nabrusit in stanjšat rezilo je nekako uporaben. Me je pa mojster, ki ga je nabrusil opozoril, da naj me njegova robustnost ne zavede, ker gre za precej krhko jeklo. Če pa to kar je v originalu reže po nekaterih ocenah dobro, potem pa ne vem, kako ljudje sploh kuhate in kako si ne potolčete vseh prstov s topimi noži.

Podpis

Jaz imam doma vse nože... pa nisem zadovoljna niti z enim,[sm=smiley13.gif], zgodba zase in vse pohvale pa škarjam,.. te pa so edine vredne tega denarja z nalepkami vred.

kalbo -> RE: petrol nalepke -noži (28.2.2013 21:57:06)

IZVIRNO SPOROČILO: alenkica

Mi imamo velikega kuhinjskega in za kruh. Oba sta odlična, zares lepo režeta.
Malo sem se mogla navadit, da sta težja, to je vse.
Velik pa je zelo lepo oblikovan in se da z njim lepo sekljat zelenjavo.
Priporočam.

Da nož lepo reže zame pomeni, da zareže skozi pomarančo ali limono z eno potezo z lastno težo, da nož solidno reže sta za to potrebni dve potezi. Tako da ne priporočaj klumpa od nožev.

emma83 -> RE: petrol nalepke -noži (1.3.2013 13:32:05)

Jaz tudi nisem zadovoljna. Sicer sem kupila samo nož za meso ampak je že začel rjaveti, ne perem ga v pomivalcu. Škoda denarja.

Stran: [1]