Poka -> RE: Kletka za psa (4.11.2012 19:35:25)
|
Jaz imam tako kletko, največjo možno kar se da dobit, za kunca. Pa nisem prepirčana, da je ne bi pes na nek način podrl, če bi hotel ven, ker jo že moj kunec predimenzionira. Okrog 100 eur je bila, sicer. Jaz sicer nisem za to, da se pse zapira, sam si pa tudi ne bi želela, da mi uniči npr. kavč za 3000 eur... Bi ga pa raje dala v kak npr. bolj varen prostor, kjer niam možnosti česa uničit - če je možno. Včasih to žal ni, jaz si zaradi tega še en upam imet psa, ker smo sicer imeli ponavadi lepo vzgojene pse, s kako izjemo tudi seveda :) Sam če je toliko star - a ni mogoče kaj bolan? Ena naša psička je bila sicer res lepo vzgojena, nikoli nič narobe - razumela je stvari kto da je človek, res. Potem je začela lulat povsod, ker se je prehladila- Bila je navezana na starega ata, ki je bil v bolnici in od takrat ni hotela stran od vrat, ker ga je čakala. Ni hotela več z nobeno osebo niti ven lulat, sam na travo pred hišo. Še zdaj ne vem - a je bilo lulanje neka psihična posledica ali pa res samo od tega, ker je ležala pri vratih, kjer je pihalo. Potem smo jo dali uspavat, mal preden je stari ata umrl - ker je bila grozno žalostna in njeno lulanje se ni nehalo, tako da je bil vonj obupen, stara mama pa ni mogla več sama skrbet za njo, ker je v bistvu bila slepa. Pa psička je bila že dokaj v letih, tam 13 ali 14.
|
|
|
|