RE: november-december IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

MIHIKA1 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (14.12.2012 16:15:48)

gasilka...............čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee.......ta tema je magična...!!!!!!!!!!!!sem vedla, da boš....!SREČNO !!!!!

vrtnica44 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (14.12.2012 17:35:43)

hej.
oreh, mihika in gasilka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] čestitke tudi od mene..... sem full vesela.... držim pesti, da vam krvni v četrtek pokaže full lepo beto....
zgleda, da je ta tema res magična.... vse, ki ste aktivne na tej temi ste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].... upam, da tudi jaz čez teden dni zagledam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], pa bo uspešnost zanositve aktivnih na temi november-december 100%....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] a ne bi bilo fajn?

lep večer vsem....

p.s.: božajte bušije in se pogovarjajte s svojimi pikicami.... sem prebrala, je ena pincala pisala na sosednjem forumu, da je dala na trebuh slušalke in zavrtela pesem stay with me in je pikica ostala.... probajte....

ninocka26 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (14.12.2012 18:40:13)

Joj Oreh tebe sem pa čisto spregledala. Čestitke tudi tebi. Gasilka pa tebi tudi. Letos je pa Božiček radodaren.

MIHIKA1 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (14.12.2012 20:50:55)

valy..sory za tako pozen odgovor...men so vedno rekli...gospa ni šlo..ker zarodek še do sedaj ni bil pravi...nakar sem obiskala bioresonanco...in homeopata...in nobenemu povedala, kaj so rekli ztdravniki...ampak ne bom pozabila besed homeopata...ko je dejal..gospa ..še sto zanositev ampak tudi sto splavov na žalost bi še lahko bilo pri vas...ni poanta v zarodku..poanta je v krvi..ker v zarodek ne pride dovolj krvi in kisika in se dobesedno posuši...dva dni pred transferjem mi je homeopat rekel, ne hodite takšni na transfer, ker bo 0...in sem šla k njemu...prepričana sem, da mi je pomagal...s homeopatskimi zdravili in sama bioeresonanca..prav tako mi ni dovolil elevita ali folne kisline...predpisal mi je folno na osnovi naravnih baz..od calvite....,glej, jaz lahko rečem..da so zdravniki asi..so mi pomgali, da sem sploh lahko zanosila..-.ampak ključno je bilo sedaj to s tem...sem pa bila na kromosomskem testiranju...tam je vse b.p....! po splavu so poslali to nekam...samo nihče nič ni povedal...ne spomnim se..!vedno je bil iz strani zdravnikov enak odgovor...zaenkrat še zarodek ni bil pravi..nisem verjela...bil je pravi večkrat in tudi tokrat je...z razliko, da se bo sedaj obdržal in razvijal, prej v takšnem stanju ni šlo...na bioresonanci mi je povedala, da ji kaže veliko kinder blokado...ki sva jo odpravile...tako, da sem in še vedno bom trdila...da mi je to pomagalo...!

Tibetka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (16.12.2012 17:23:40)

Pozdravljene vse skupaj in čestitke vsem, ki vam je v teh mesecih uspelo!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jaz sem imela transfer v sredo, 12.12.2012 [sm=smiley36.gif], močno upam, da nama bo ta magični datum tokrat prinesel srečo. To je najin drugi poskus ...

Zdaj pa to težko čakanje do testa ... mi je pa veliko lažje, ko preberem da nisem sama, da imate enake težave in nestrpnost kot jaz ...[sm=zmeden.gif] Test bi najraje delala vsak dan, pa vem da ne bo pomagalo [sm=jezicek.gif]

Držim pesti še za ostale!

gasilka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (17.12.2012 7:07:19)

TIBETKA upajmo na srečn razplet da bo lep plusek :)

Punc danes 12. dan po ET in nalulala sem lep +, jupi jupi jupi , MEHIKA1 kako kaj ti se vidiva 20. na krvnem ?Oreh kakšn je tvoj rezulltat ?

SREČNO VSEM!!! Dobri možje nas majo še radi [sm=jezicek.gif]

oreh -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (17.12.2012 10:52:18)

Bravo gasilka!!! No, še dve nalulata in smo 100%[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Valy, kako si pa ti?

Pri Rešu je krvni samoplačniški tako, da bom šla enkrat čez teden, saj nimaš določenega datuma.

Tibetka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (17.12.2012 15:25:49)

Čestitam Gasilka!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

medo2013 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (17.12.2012 17:06:33)

ooooooo kaj jst berem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo punce za [sm=rozacrtici.gif], full vesela za vse. Ma tale december je res en veseli december [sm=smiley36.gif]. Kar tako naprej, čakamo še na več [sm=rozacrtici.gif]. To nas bo veliko vozičkalo avgusta[sm=smiley36.gif].
Valy, kako se držiš? Si imela danes UZ? Sem mislila nate in držala pesti upam, da je vse ok in tako kot mora biti.[sm=pikapoka1.gif]
Luna, kak pa kaj tvoje vnetje, že gre na boljše? A že odštevaš dneve do UZ-ja? Jst že komaj čakam da grem.
Nič, grem malo počivat, imam zadnje dni majnše bolečine v jajčnikih, tako da nič kaj ni z mano te dni.
Pridno božajte bušije.[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

valy25 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 9:26:10)

Živjo punce!

Se opravičujem, ker se nisem nič javila... So dnevi kar minevali.

Naše nosečke kako se kaj počutite? Hehe, nas je preveč, da bi vsako posebej spraševala[sm=smiley36.gif]

Mihika res hvala za odgovor. Sem se odločila, da bom pred tretjim poskusom tudi jaz poizkusila s homeopatom. Zdravniki so itak zakon in vse, ampak se pa res držijo le tistega, kar je znanstveno desetkrat potrjeno... Se mi je zdelo, da bom včeraj dobila tak odgovor, da je vse odvisno od sreče. Ampak mi je res čudno, zakaj se potem mali sploh uspe vgnezditi in preživeti prve tedne....

Tibetka navijamo za plusek[sm=smiley1.gif] Test okrog božiča bo sigurno kaj dobrega pokazal. Hehe, pa tale forum je itak 100% [sm=jezicek.gif]

Medo midve imava podobne znake že cel čas[sm=smiley36.gif] Mene tudi zadnje dni pogosto špika in boli v jajčnikih... Imaš kakšne druge znake? Slabosti, občutljiva prsa?

Drugače sem pa imela včeraj pregled. Videla se je ena gestacijska vrečka, okej velikosti. Imam pa še vedno rjavokrvav izcedek. Tako, da imam sedaj to super diagnozo grozeči splav. Imam fifty fifty možnosti za uspeh. Naslednji pregled imam šele 3.januarja daljnega leta 2013[sm=smiley2.gif] Tako, da sem sedaj skoraj kot po transferju. Še 17 dni[sm=smiley2.gif] No in če bi se takat videl srček bi bilo seveda vse oh in sploh suuuper in oba bi bila veeeliko bolj mirna.

Vsem en lep dan[sm=smiley1.gif]

Tibetka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 10:58:05)

Valy25 hvala, močno upam zate, da bo tokrat res uspelo!!! Sem prepričana, da bosta 3. januarja slišala srčka!!![sm=bravo.gif] Držim pesti! [sm=smiley31.gif]

Jaz sem bila včeraj 5 dan po transferju in sem imela popolnoma enake bolečine kot pri [sm=hudicek1.gif] in povečan beli tok. Danes teh bolečin ni, me pa špika v jajčnikih. Prsa me pa tako bolijo in srbijo, da se zjutraj komaj oblečem. Saj vem, da je pri vsaki drugače, ampak a je imela katera kaj podobnega, mogoče mi katera lahko pove kaj to pomeni!?!?! [sm=zmeden.gif] Jaz sem tako neučakana in ne vem kako bom potrpela še do božiča ...

Je pa res lepo, da si lahko med sabo tako potožimo, ne vem če lahko kdo drug to tako razume kot tiste, ki ste to vse že "pretrpele" ... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

valy25 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 11:37:19)

Tibetka, če si mela slučajno transfer peti dan, bi ti test mogel pravilno pokazati že 10. dan. Puncam tukaj je že prej kazal, čeprav potem gre malo več živčkov ali je res ali ne. Ampak pomojem je že kar pravi, če je plus... Zoprno je, če ti pokaže lažen minus in se potem za bz sekiraš...
Občutljiva prsa so pa dober znak... Ker to naj bi bil prvi znak nosečnosti... slabosti pridejo kao malo kasneje. Aja, pa jaz sem imela osmi in deveti dan po ET cel kup nekega vodenega izcedka.... In špikanje je tudi okej. Čeprav saj veš kako je s temi znaki.... Podobno ali začetek nosečnosti ali priprava na M... Zdrži še teh par dni[sm=bravo.gif] [sm=pikapoka2.gif] za srečo

oreh -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 11:47:10)

tibetka jaz nisem imela podobno, ampak identično[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Samo 4-5 dan po transferju me je močno zvijalo, od takrat pa nič oz. zelo malo, pa boleče prsi, zdaj so le tu in tam, šele danes mi je prvič malo slabo. No, držim pesti, da punce na tej temi postavimo rekord za Guinesovo knjigo, ker, da bi bile pa 100% pa se mi zdi, da take teme še ni bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Vrtnica, kako se pa ti držiš? zdaj bo moral pa kmalu biti test, a ne?. Je fajn ja kak dan več počakati s testom ja, če le zdržiš, jaz nikoli.

Valy, verjamem v kakem strahu živiš. Zdi se ti, da 3.1. ne bo nikoli prišel, a bo tik tak tukaj!

Tallulah -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 11:48:08)

Hojla bivše soborke

Že dolgo časa nisem bila na tem forumu. Sedaj sem se odločila, da vam pišem in vam vlijem malo upanja. Naj vam povem svojo zgodbo. Midva z mojim sva se dolgo let trudila zanosit. Sprva sva rekla dajva poskusit če bo ratalo bo, če ne bo pač ne bo. Tako sva delala na tem kar nekaj časa, pa ni bilo nobenega uspeha. Nato sem šla jaz k svoji ginekologinji kjer so mi odkrili endometriozo in en jajčnik čisto neprehoden, en jajčnik imam malo prehoden. Lansko leto sem šla na laparoskopijo, kjer so mi odstranili endometriozo. Nato sva šla v potopek IVF, bilo je brez uspeha. Takrat sem imela enga zamrznjenčka, vendar tudi brez uspeha. Potem sem šla še letos aprila v postopek in tudi takrat ni ratalo, v tem postopku so mi rekli, da se mi je endometrioza ponovila. Takrat sem rekla, da imam vsega dovolj in da v postopek ne grem več.
Avgusta letos sva šla k enemu duhovniku v Ljubljano, kjer naju je mazilil (baje da jih je po tem veliko zanosilo), prvi mesec ni ratalo nič, sem rekla nič ne bo iz tega. Vse sem čisto izklopila in sem rekla, da se ne grem več. Prejšni mesec pa sem zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Bila sem čisto šokirana, v treh dneh sem naredila 4 teste, ker nisem morala verjeti. Včeraj sem šla na prvi pregled k ginekologinji in sem noseča 8 tednov. Z plodkom je vse v redu.

Tako punce moja zgodba je dokaz, da ne smete obupati nikoli, borite se do konca. Kljub endometriozi in zamašenim jajcevodem sem zanosila naravno.
Lep pozdrav

vrtnica44 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 16:11:43)

Tibetka dobrodošla. upam, da tudi ti ugledaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image].....

valy drži se.... verjemi, da če si tako dolgo zdržala, boš pa še teh 17 dni....
verjamem pa da ni lahko.... držim pesti in navijam, da takrat zaslišiš najlepši zvok, bitje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]....

Tallulah pozdravljena in hvala, ker si delila zgodbo z nami.... in ja, tudi jaz ne mislim nikoli obupat.... 

oreh hvala na vprašanju.... se kar držim.... na trenutke me špika spodaj, pa prsa so začela biti od včeraj naprej občutljiva, pa danes sem začutila par krčev.... imam drugačne znake kot prejšnjič.... ampak vem, da je lahko spet vse psiha....
bom počakala s testom do petka.... prejšnji postopek sem delala prehitro.... sicer sem vedela (5 dan po IUI sta se mi naredila 2 mozolja na obrazu, ki se mi vedno pojavita 10 dni pred M), da ni ratalo, ampak sem vseeno še nekako upala....

kako se pa kaj ostale?

božajte bušije.....

prijeten dan vsem

Tibetka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 16:23:30)

Vrtnica, hvala. [sm=smiley31.gif]

Tudi jaz zate držim pesti, da bo v petek veeelik in debel plusek, da te razveseli za božične praznik ...[sm=bravo.gif]

Po sporočilih od Orehkice in Valy sem že imela upanje, da sem mogoče tokrat res noseča, zdaja pa ko si omenila mozoje [sm=smiley19.gif] , tudi jaz sem jih dobila včeraj ... sicer to pri meni ni pravilo pred M, je pa kar pogost pojav ... [sm=smiley7.gif]. Drugače pa tudi jaz razmišljam, da bi že v petek naredila test, je ravno 14 dan po stopki. Kaj praviš, se uskladiva? [sm=smiley20.gif]

Jaz grem počasi kar psička sprehajat, da vsaj malo preusmerim misli ...

lep večer vsem [sm=smiley31.gif]

vrtnica44 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 17:34:37)

Tibetka ne oziraj se na moje mozolje.... če jih nimaš pred M, pa so se pojavili sedaj, je potem to dober znak.... jaz jih vedno dobim pred M.... tokrat ni še nikjer nobenega.... trkam.... upam, da je to dober znak in da tako tudi ostane....
ja lahko bi v petek obe lulali.... da ne bom sama.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] v petek boš 9 dan po ET, ne? glede na to, da so punce tudi že 8 dan nalulale rahel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]jaz mislim, da lahko poizkusiš.... jaz sem bila na IUI in moram 14 dan narediti test, to je pa v petek....
držim pesti za obe....

prijeten sprehod s psičkom....

lep večer

coala -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (18.12.2012 18:18:41)

MIHIKA1mi lahko poveš pri katerem homeopatu si bila in kolikokrat si bila pri njem in koliko stane ena terapija,pa kje si bila na bioresonančni terapiji.

gasilka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 8:12:53)

MEHIKA1 kje si ti upam da je vse uredu steboj in tvojo pikico !

smeška83 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 8:33:58)

Se javljam še ornk v šoku... bila sva na posvetu pri Rešu, po novem letu bi (s prvo M) začeli z ICSIjem, sedaj pa sem zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Danes zjutraj sem test ponovila in seveda je spet pokazalo [sm=rozacrtici.gif]. Sploh ne morem verjet... glede na to, da najine hčerkice ne bi bilo brez Reša in ICSI in da je praktično zelo malo verjetno, da bi naravno zanosila (imava namreč oba kar ornk težave), sem res čist iz sebe[sm=jezicek.gif]

Buska -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 8:44:37)

IZVIRNO SPOROČILO: medo2013

No, jst sem v čeri bila na testu, ki je tudi potrdil nosečnost. jeeeeeee[sm=bravo.gif], ampak nihče mi ni povedal koliko je vrednost hormona, jst pa tud nism upala vprašat [sm=smiley13.gif] itak sm mela občutek, da se jim je full mudilo, smo kot po tekočem traku hodile notri. Dobla sm recept za dabroston, a si ga ti Luna tudi dobila? nihče ni nič rekel, kako dolgo si moram vstavljati, predvidevam da pač dokler ne zmanjka[sm=smiley36.gif]. Ma glavno da nama je uspelo in to v prvo, ne znam vam povedat kolk srečna sem.

Tako, sedaj se pa odpravljam domov, naravnost v posteljo, dosti je bilo službe za danes. Aja, samo nekaj bi vas še vprašala. Včeri ko sem prišla domov, sem imela grozen glavobol. Glava ni pa ni nehala boleti, sem poizkušala zaspati, ampak seveda zaradi premočnih bolečin mi nikakor ni uspelo. "trpela" sem bolečine vse do 23.00, in ker res ni bilo več za zdržati, sem vzela tableto. A mislite, da je fejst narobe? Ker imam že od nekdaj grozne glavobole, jemljem nalgesin tamočni ali pa analgin, včeri pa sem namesto nalgesina vzela dva lekaodla, ker eden vem da mi ne bi prijel. Upam, da nisem kaj narobe naredila, ampak res nisem mogla več zdržati.[sm=smiley13.gif] Ko bom šla na UZ, se moram z zdravnico malo pogovoriti glede bolečin, kaj lahko vzamem.

Lep popoldan[sm=pikapoka1.gif]

sicer sem bila Resevka, ki nama je po 7 neuspelih ICSI ratalo naravno in sedaj 7.1. pricakujemo [sm=duda.gif][sm=modricrtici.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hormon jemljes 3x/dan => na 8 ur, do konca 13. oz. 14. tedna (to ti potem tvoj G pove - jaz sem jemala do konca 16. tedna)
ce ti ga bo zmanjkalo, se zapelji v Italijo in si kupi Prometrium 200mg (15 kom je v skatlici in stane 5,40e - neki takega) ..... ker tablet ti v Lj itak ne bodo dali dovolj !!!!

pa seveda [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za plusek in srecno [sm=nosecka.gif], ne beri crnih stvari, pojdi dol s forumov in beri same pozitivne knjige [sm=jezicek.gif]

Buska -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 8:48:10)

IZVIRNO SPOROČILO: smeška83

Se javljam še ornk v šoku... bila sva na posvetu pri Rešu, po novem letu bi (s prvo M) začeli z ICSIjem, sedaj pa sem zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Danes zjutraj sem test ponovila in seveda je spet pokazalo [sm=rozacrtici.gif]. Sploh ne morem verjet... glede na to, da najine hčerkice ne bi bilo brez Reša in ICSI in da je praktično zelo malo verjetno, da bi naravno zanosila (imava namreč oba kar ornk težave), sem res čist iz sebe[sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vem, kako je to, jst sm prvi test vrgla v smeti, ker sm rekla, da ne morem biti noseca .... iiiiiii .... takoj zacni jemat Prometrium na 8ur, poslji SMS Reskotu in te bo poklical nazaj in dal vsa nadaljna navodila ... aja, pa se naroci se k njem na pregled, da ti pogleda, ce je vse ok

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tibetka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 9:01:56)

[sm=bravo.gif] Smeska cestitam!! [sm=bravo.gif] Mislim, da si lepšega božičnega darila ne bi mogla zaželet! [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

Buska, tebi pa vso srečo pri porodu!!! [sm=smiley20.gif]

Vrtnica, ja v petek bom šele 9 dan po ET ... Me je kar strah lulat že tako zgodaj, sicer dvomim da bom zdržala dlje kot do petka. Sem pa prvič že tako zgodej naredila test, pa je bilo negativno in potem sem se testirala vsak dan do 14 dne, če bo mogoče raven hormonov še kaj narasla, pa da bi test pokazal [sm=rozacrtici.gif], pa ni in ni bilo ...
Kakorkoli, držim pesti zate, sem prepričana, da boš zagledala [sm=rozacrtici.gif]. Jaz pa če bom slučajno lahko zdržala, potem testa ne bom delala najmanj do 24, če pa ne ti pa takoj v petek sporočim [sm=smiley1.gif]

sicer sem pa prepričana, da je tudi nama uspelo!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

gasilka -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 12:57:59)

BRAVO[sm=bravo.gif] punce same dobre in lepe stvari berem toooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! SREČNO VSEH 9 mesecev v [sm=nosecka.gif] in pazite nase in na svoje pikice [sm=smiley1.gif]

jaz grem pa ju3 na krvnrga v lj da še tam potrdijo moj +.

SREČNO

MIHIKA1 -> RE: november-december IVF/ICSI 2012 (19.12.2012 21:22:55)

ojla punce...vse ok z mano...še preveč ok..hihihihi...slabosti ostalo pa še vam drug teden povem...!
sem bla total ne mobilna zaj te dni....gasilka...midve se jutri ne vidiva....ker bom jaz šla na bHcg v Maribor...pa javim jutri..drugače pa čista belina...!

se klikamo punce...!

Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>