Kako odstraniti potisk z oblačil? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

honey -> Kako odstraniti potisk z oblačil? (30.10.2012 15:52:33)

Zanima me, če je možno odstraniti potisk z oblačil? Imam eno majico, ki ima nek reklamni potisk, ampak se je ta že precej uničil in je zdaj prav grdo, majica je pa še povsem uporabna. Se to da spravit dol? Je pa bombažna majica. Imam pa tudi softshell, ki ga je mož dobil za reklamo in ima prav tako potisk gor, pa ga moti. Bi bila vesela kakšnih nasvetov.

ronja -> RE: Kako odstraniti potisk z oblačil? (30.10.2012 20:40:36)

Če ti uspe, se priporočam tudi jaz za tehniko! Če ti ne uspe, lahko rešiš zadevo tako, da čez nekaj našiješ, eno ala aplikacijo. Ali pa da poslikaš tako, da se tisto nekak not vkomponira. Tako sem sama do zdaj reševala.

Poka -> RE: Kako odstraniti potisk z oblačil? (6.11.2012 7:51:29)

Uf, jaz tud to študiram... Moj ima pa manijo na reklamne majice in jih nosi, o groza... Na srečo samo doma, za v službo si jo pa včasih da kot spodnjo, da se ne vidi. Čez se obleče pa lepo, sploh za sestanke ful komplicira, mene pa prav mineva in načrtujem v kratkewm vse zemtat stran in mu kupit ene normalne...

Dobil je pa eno jakno, kjer je nekaj reklamnih logotipov in je drugače ful dobra in kvalitetna jakna. Podobno sem si sama kupila, sam ni reklamna, pa je bila kar draga. Ne vem, če bi se dalo to dol spravit - kaj pa npr. v čistilnici, bi znali s kakimi kemičnimi sredstvi?

Stran: [1]