fjonda -> RE: medenična vstava,carski rez,izkušnje (30.10.2012 13:11:59)
|
Pozdravljena, naša pupa je bila tudi na rito obrnjena in moj ginekolog je od prvega dne spodbujal naravni porod kljub medenični legi. Je pa res, da sama ne spadam med drobižke, mala pa tudi ni bila posebno velika. No niti majhna ne... 3500 g in 50 cm. No, šli smo v porodnišnico planirano (10 dni pred PDP so mi sprožili porod, bila sem pa že 4 cm odprta), vendar se nam porod ni izšel. Pomikala se je gor in dol po porodnem kanalu in po treh urah so me vprašali ali bi šla na CR al še malo vztrajamo. Še nikoli se nisem operacijske dvorane tako veselila kot takrat. [sm=smiley36.gif] Poznam pa več deklet, ki so v medenični brez težav rodile, kljub temu, da so vsi nad tem zgroženi, ko omenim, da je ginekolog spodbujal naravni porod. Sama sem popolnoma zaupala ginekologu in se odločila za naravni porod, danes bi se mogoče drugače samo zaradi tega, ker sem imela splošno anestezijo in sem bila posledično cel dan čisto odsotna in po malem švrknjena. Dojenčice nisem prvi dan ne pestvala ne dojila. [sm=zmeden.gif] Srečno, ne glede na razplet... [sm=bravo.gif]
|
|
|
|