Doll -> RE: izkušnje s prodao rabljenih otroških oblačil (28.10.2012 23:00:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Doll Poslikaš,pod sliko daš ceno in opis.Lahko na moj -album.bolha,tukaj,mama.si itn.Ni veliko dela men se zdi ful, če maš cot več kot 50 je ful dela. predstavljaj si vsako cotko posebej pofotkat, vsako naložit, dat opis, ceno, pol se ti pa za vsako javi en drug interesent in pošliljaš najmanj 3ox na 30 naslovov - nato pakiraš vse posebej, paziš da ne zamešaš naslove in cote, neseš na pošto, čakaš v vrsti, čakaš denar (nekaj € na paket).. pol ti pa še kak kr ne nakaže, kak ne prevzame.. in to za kok denarja? kok ur te pa vse to pride da sfuraš od začetka do konca? ma kot da bi mela hobi. pol pa grem raj res en hobi furat za ta čas, ki bi ga porabila za vse to [sm=smiley36.gif] drugač je pa pri meni bilo zelo podobno kot pri bibasibi - veliko sem dobila podarjen in sem potem podarila naprej. nekak že kroži in vse se mi je nekak povrnilo [sm=smiley1.gif] če se tebi zdi ful,še ne pomeni da je. recimo 50 kosov oblačil sem jaz poslikala,dala na net plus opise in cene v roku slabe ure. kar naročijo zaviješ takoj in naslove tudi takoj napišeš.jaz ne čakam na evre,ko plačajo jim pošljem! za koliko denarja-lahko ti rečem, da sem v 24 dneh zaslužila skoraj 200 e [sm=smiley1.gif] Cote nesem na pošto,ko pač lahko ( grem samo 2 x na teden na pošto) Ni nekega dela,čeprav se tebi zdi kao ful
|
|
|
|