Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zatecena in rdeca useska - alergija? 27.10.2012 13:35:46
|
|
|
|
constanca
|
Torej, bilo je enkrat lansko poletje, da je nas zdaj 2.5 letnik imel zatecena in rdeca useska. Eno predvsem. Ok, ga je morda kaj picilo., ceprav se mi je hecno zdelo, da je enkat bolj in potem spet manj zateceno. Potem se je to ponovilo se enkrat letos, podobna situacija, polna hisa obiskov. Jedel je drugacne stvari, kot jih dnevno. Beri: cokolade in tako je bilo vec na sporedu. Potem sem ta teden kupila en tak karamelni puding v loncku. In to je edino kar je jedel drugacnega od obicajnega. Res ne kupujem velikokrat takih stvari. Zal sem pakungo ze odnesla s smetmi in ne morem pogledat kateri aditivi so bili notri, ampak zdaj me vsaj noben ne poskusa vec prepricevat, da ni bila cebela ali komar in co.. Ima se katera kaksne podobne izkusnje s tem? Hvala ze v naprej!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?