Porod - medenična vstava (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SNOBRA -> Porod - medenična vstava (8.9.2005 18:52:13)

Zanima me, kakšne porodne izkušnje imate tiste, ki ste rodile vaginalno - medenična vstava otroka. Kako hitro se odločijo za CR in zakaj so ti porodi pred rokom (to sem zasledila iz že napisanega)? So vam poskusili obrniti otročka z zunanjim obratom?

Snobra, 34 teden

natalija2 -> Porod - medenična vstava (8.9.2005 18:57:55)

Pri meni so se brez uprašanj odločili za CR tri
dni po roku

urbancek -> Porod - medenična vstava (8.9.2005 19:08:13)

Prvo hči sem rodila medenično in sicer po naravni poti, brez CR. Otroka niso obračali. Za medenično vstavo sem izvedela tik preden sem šla v porodno.

Lp

Kety -> Porod - medenična vstava (8.9.2005 19:17:54)

Naš sinček je bil tudi v medenični in smo rodili po naravni poti v LJ porodnišnici. Niso niti poskušali obračati ker je bil trebušček premajhen in mi je tudi 8 dni pred rokom odtekla voda. Naj te ne bo strah!! Mene je bilo ful in sem skoz upala da bo CR, zdej pa sem prepricana, da je bilo tako bolje. Vse je bilo uredu, le porod se odvija bolj počasi, kot če je glavična vstava! Vse pohvale babicam in celemu osebju! Jaz imam na ta porod lepe spomine!!

Aja, mere fantka so pa bile 3.600 g, 51 cm, obseg glave pa 35 cm! Jaz pa sem drobna in se je dobro izšlo z nekaj šivi!!

Srečno!

LP Kety

Jessy -> Porod - medenična vstava (10.9.2005 9:55:48)

V Postojni rodiš vaginalno samo do otrokove teže 3300g. Kar je več se odločijo za CR.

Porod z medenično vstavo se običajno začne prej zato, ker ti odteče voda - tako ej rekel moj G.

Stran: [1]