pupa82
|
Ojla Da se še jaz malo oglasim. Kako ste nosečke? Mene že dva dni nekaj čudno tišči, kot da mi bo vse ven padlo, sem misla, da je spet vnetje, pa očitno ni, ker tut če veliko pijem, ni veliko boljše. Se mi zdi, da mi bo občasno trebuh razneslo. Izcedkov nimam, a je to že otrdevanje trebuha?? Buscopan sem začela danes pit, dopoldan je bilo uredu (včeraj se je proti večeru šele umirilo). Če ne bo bolje, bo mogla it h ginekologinji. Sej mam v pondelk itak namen it, ker mi mora še zadnjič bolniško podaljšat,... Pol pa končno dopust!! Ima katera podobne težave? Magnesol pijem 2x dnevno. Upam, da je samo raztezanje maternice... Kile: Ja, pridelala 7 kg, pa jih bo verjetno še kar nekaj, ker bi sam sladko jela. Jao mene, sej sm bla tut prej sladkosned, ampak sedaj je pa kakšen dan noro. Kar imam bi pojela, od politank, da o viki kremi ne govorim, ker jo jem na žlico in si je rajši ne kupim... Upam, da se kdaj to umiri. Če pa to nakazuje na punčko, kot je napisala Sonček_, potem pa odlično, ker si zelo želiva punčko . Trebuh: sem bla ne dolgo nazaj v službi, pa so mi sodelavke rekle kdaj grem rodit, če sem spomladanska , hi hi, komaj julija bo... Jaz pa že sedaj tak bauhi,... Je pa res, da nisem velika in dete nima kam it, kot v širino . Imena: za pupo imava, za fantka se še dogovarjava... Všeč nama je Tile, sam kaj ko ga ma že bivša cimra, pa še v žlahti ga mamo (sicer dajni, pa ne vem, če je primerno. Kaj pravite? Brcike: ja, čutim jih pogosto. Zadnjič sem jaz spala, moj se je pa menda z detetom pogovarjal... Jaz pa nič čutila. Sem zaspala kot polh. Drugače pa so občasno kar konkretne, tako mi je že kar malo neprijetno. Sm se razpisala... Sedaj grem pa še malo likat... Jutri bo pa menda sonček. Jupiiiiiiiiiiiiiii, komaj ga čakam. Bom čist drugače razpoložena... Lepo se imejte in božajte bušije!!
|