Anonimen
|
Živjo so že kar nekaj časa se nisem oglesila, ma preberem vas vsak dan, potem pa zmanka energije za pisat. Jaz sem še kar ok, sicer so itak prisotne jutranje slabosti, ampak ne v tolikšni meri kot pri prvi , ko se ves dan bruhala. Tokrat mi le malček obrne želodec, in to je to. Sicer imam v ustih grozen okus, tako da ves šas zvečim žvečilne, pa pijem, in kolkr sem happy za to nosečnost in se je veselim, komej čakam da ti trijemeseci minijo, potem pa se začne lušno. Je pa ta nosečnost zaenkrat čisto drugačna od prve, ko sem res veliko razmišljala o tem, mogoče se celo več pazila, sedaj pa ne morem več tako. Pa šiht, pa naša , pa zidava hiše, pa...... oh, ni za govorit. Včasih se šele zvečer, ko se uležem v posteljo zavem, da sem . Upam da pikica v buškotu ne zameri, ker jo imam pa itak neskooooončno rada. Pa bo boljše, sploh ko bova vsem povedala (še nihče ne ve, pa do nuhalne tudi ne bodo), potem bo ok. Vsaj skrivat se ne bo treba. Kar se bolniške tiče: jaz sem bila za prvo tudi ves čas na bolniški. Zanosila sem pa IVF, tako kot mami26. Sicer sem imela super nosečnot, počutila sem se odlično, vendar se je moja G odločila da me da na bolovanje zato, ker 1. itak IVF, in 2. sem imela na šihtu tako "psiho sranje" (od mobingov do vsega), da me je predlagala in sem bila doma. Za komisijo pa je vedno napisala le IVF. Takoda mami26, poskusiti ni greh. Sploh če imata s partnerjem kako posebno diagnozo (mi2 sva bila kao "nepojasnena neplodnost"). In nikoli me niso prverjali, poleti sem celo prekinila "komisijsko" bolovanje, pokoristila dopust, šla sva na morje, in potem se do porodniške bila še točno en mesec doma, katerega pa ti lahko zopet odobri tvoj osebni zdravnik. In to je bilo lani, 2011, ne še tako daleč nazaj. Tokrat pa računam da bom kar delala, sploh če bo vse ok, iatk mam še ves letošnji dopust (2012), drugo leto bo novi (2013) plus porodniška, tako da grem v začetko maja, konec aprila že na lepše. Wiiiii, hvala bogu sem v taki službi, ko se to da tako dogovoriti. Uf, sedaj sem se pa razpisala za vse nazaj. Vsem ki imate grde smotane izcedke, želim vse dobro, tistim ki nam je slabo, da bi čim prej minilo, tisti, ki vam pa nič ni-pa zamujate radosti nosečnic! Lep dan vam žalim, jaz šibam med lonce. Aninimna
|