ZARA -> Postani boter (25.10.2012 13:42:06)
|
Ena moja frenda deli tole po spletu, e-pošti in FB. Če zanima koga. Takole je napisala: Ne da otroci nimajo računalniških igric, ne da nimajo mobitelov, ne da jih starši ne morejo peljati v vodni par v nedeljo, ne da niso že več let videli morja...... Otroci so lačni!!!! Pa kdaj hudiča nam bo jasno, da ni povsod tako kot je mogoče še nam.....!? Da tisti, ki so že "padli čez rob" nimajo več moči! A bomo počakali, da nas pahnejo čez rob še več???? Res ne vem, kako bi človek lahko ukrepal....? Sam res ne moreš (skoraj) nič. Lahko pa daš pobudo. VSE (moje prijatelje), ki vam ni vseeno, PROSIM, da se javite. S predlogi, mnenji, pobudami, karkoli....samo, da združimo moči! PROSIM! Vsi veste, da imam sama mogoče vsak dan mnogo lastnih razlogov, da bi jokala. Pa ne jočem. Ker imam še vedno, kljub vsemu, lepo življenje. Sem pa danes, povsem spontano, iskreno zajokala, ko sem se ob prispevku zavedla, da RES obstajajo tudi v naši državi otroci, ki so LAČNI. LAČNI!!! DOVOLJ!!! Jaz moram nekaj narest... Ne vem kaj, ampak tole moje razmišljanje in tale post je mogoče moj prvi korak. Hvala, če ste vsaj prebrali..... V komentarju si pa lahko ogledate še "spot", ki me je spravil do solz. http://www.boter.si/postani_boter/
|
|
|
|