kaj bi ve naredile? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

aljuška -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 16:21:30)

Hellow!

To nedeljo praznujemo rojstni dan in bomo povabili nekaj naših prijateljčkov, med njimi tudi od mojega najboljšega prijatelja hčerko,ki je stara 3,5 let oz. oktobra bo 4. Do tu vse ok. Vendar! Vsako leto smo tudi mi povabljeni, ne s prevelikim veseljem, ampak..ok.. Ko pa se pojavimo tam, nas ne šmirglajo pet posto. Posebno žena od tega kolega se obnaša kot da nas ni, tamala je dobesedno ''izobčena'' iz družbice in se v bistvu skoraj mora sama igrati..Ko so se otroci slikali, nje ni bilo zraven ( se nihče niti ni spomnil ),igrajo se brez nje..Ok,saj ne rečem nič, mogoče je res malo premajhna,ampak..ne vem če se to dela, no..Meni je ta žena od tega kolega iskreno povedano zoprna kot ker je kar naprej slabe volje, nenehno se pritožuje kar precej kritizira in komentira in mi res ni prijetno v njeni družbi!! Kolega je ok in je pač najboljši prijatelj mojega, zato gremo tudi na RD, ampak že vem kaj bo spet letos...Njihova tamala   noče nobene njene igrače moji tamali posodit, njena mama pa itak ne reagira, med Rd se pa itak ne pogovarja dosti z nami ( kaj pa vem zakaj?? ).. Jaz najraje ne bi šla na ta RD, čeprav mi smo jih povabili in jaz se obnašam z vsemi enako, tudi slikamo se...
In kaj zdaj? A bi ve šle na tak RD kjer se sam s sabo igraš?

Lp
Alja

Anonimen -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 16:55:47)

Jaz bi šla - in bi jo vprašala, zakaj je tako. Povedala bi ji, da naj nas v prihodnje ne vabijo, če mislijo s takim načinom obnašanja nadaljevati - pa prijateljstvo gor ali dol. Ko bi pa jaz vabila, pa nje ne bi.

Busybee -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 18:42:50)

Jaz je tudi ne bi povabila. Tudi k njim ne bi šla, ker sovražim ljudi ki se obnašajo na tak način. Mam preveč takih izkušenj.

LP, Busybee

nynna -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 18:46:46)

Jaz pa ne pa sploh ne bi šla, pa tudi nehala bi vabit. Kako se pa do tvojega obnašajo? Če so do njega uredu naj uredi situacijo če pa niso pa vsi skupaj prenehajte z vabili.

aljuška -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 18:57:29)

oj!

Mojemu gre ta tipica ( žena od kolega ) tudi na živce, od vedno mu je šla, je ni mogel...ampak ker je pač to njegov najboljši kolega mu seveda nič ne reče. Sej bosta verjetno sama s hčerko prišla, nje najbrž ne bo.. Če bo sila, pa tudi midve ne bova šle na RD: moj gre zaradi prijatelja,ker ga vabi, potem pa onadva hitro ''pobegneta'' na čik pavzo in moško debato, medve pa ...saj že veste,sva bolj gledalki.Upam,da prihodnjič ne bo tako,če pa bo, bova pa predčasno dvignile šila in kopita in šle...Ali pa, konc koncu, sploh ne bova šle. Bova bolane.

GATA -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 19:36:26)

Aljuška, moje mnenje pa je, da naj na RD ne gre nobeden od vas. Je pač tako, da družina je na prvem mestu, tako da se mora tud mož (pa najboljši prijatelj gor ali dol) vesti tako. In za rešitev "zagate" bo moral rešiti v bistvu tvoj mož. Prijatelju bo moral povedati, da če sta vidve s pikico izolirani in da če vas vabijo zgolj iz vljudnosti je pač vsega enkrat konec, da nima smisla, da bi on prišel sam. Za nameček bi jih pa jaz vseeno kadarkoli povabila - sej če bo tako itak ne bo noben pršou.
Mož se bo pa že dobil s prijateljem na kakšnem pivu da bosta malo "pogučala"

Jaz bi naredila tako.

Marogica -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 20:43:34)

Moje mnenje je, da greste na rojstni dan, kot vsako leto. Konec koncej je to najboljši prijatelj tvojega partnerja. Če spoštuješ svojega partnerja, moraš spoštovati tudi njegovega prijatelja (z ženo vred), ker je on le "del" fantovega/moževega življenja. Da je žena taka, pa pač ne moreč nič za to. Stisni zobe in zdrži tiste 2,3 ure in nato odidite domov. SAj se to zgodi samo enkrat na leto. Drugače pa povej tvojemu partnerju, da se dobiva s svojim prijateljem pač sam-na pivu in se drugaće pač ne družite.
Tudi moj mož ima kar nekaj znancev (z ženami), ki mi ne pašejo, pa kaj? Tistih parkrat na leto se družimo, pogovarjam pa se pač z ostalimi več. Vse se da.
O tem diskutirat z ženo-kaj ji ne paše ali zakaj je takšna, je brezveze, ker ti tako ali tako ne bo po pravici odgovorila in spremenilo se ne bo nič. Vedve se za to ne bosta imeli raje.

Anonimen -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 21:00:25)

Ja, najbolj brezveze je siliti v nekoga z enimi težkimi vprašanji, ko pa se vidiš dvakrat na leto. Kaj pa če ima gospa res kakšne resne probleme? Morda je pa z možem nezadovoljna, nikoli se ne ve. Torej to odpade.
Jaz ne bi šla, bi bila tamala malo prehlajena, pa da se ne bi kdo nalezel ... Saj najbrž tudi tvojemu tako najbolj paše. S prijateljem se bosta pa itak dobivala in ostala najboljša prijatelja.

tesa -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 21:16:27)

Jst ne hodm tja, kjer se ne počutim dobro pa če me 100x povabijo.
Povej ji to kar si nam, pa boš videla kaj jo muči. Če se ne razumete nima smisla, da se družite.
Fantje pa se naj družijo kakor hočejo, če so prijatelji.

Pi-kica 1 -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 22:14:30)

Nisem sicer brala vseh odgovorov, ampak jaz na tak rojstni dan ne bi šla in tudi vabila ne bi. Če se kot dve družini ne ujamete, ni nobene potrebe, da bi se na silo družili. Moška se naj pač sama družita in gresta na kako pijačo, ni treba da ti in hčerkica trpita zraven.

LP

Pi-kica

Annny -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 22:49:32)

Ne bi sla

mojčca -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 22:58:41)

Sem rajši sama doma, kot pa da samevam na rojstnodnevni zabavi. Pa tudi vabila jih ne bi na svojo zabavo.

Anonimen -> kaj bi ve naredile? (9.9.2005 5:58:36)

Čakajte, pa saj niso samo oni, torej štirje odrasli in dva otroka na zabavi. Saj so tudi drugi ljudje in nin hudič, da ne bo s kom navezala stikov. Marija sveta, saj menda znate komunicirat. In ja, bi šla, seveda bi šla, že zaradi partnerja in se pač zamotila po svoje in ne opazovala od strani, kdaj bo kdo prišel k meni in me ogovoril in kdaj bo kdo prišel po punco, da se bo slikala. Bodi zraven, v akciji in reagiraj, malo se ubadaj z otroki, pomagaj, ko se slikajo, daj svojo punco zraven....za mirne živce pa vmes spij en al pa dva pira, pa bo.

Stran: [1]