aljuška -> kaj bi ve naredile? (8.9.2005 16:21:30)
|
Hellow!
To nedeljo praznujemo rojstni dan in bomo povabili nekaj naših prijateljčkov, med njimi tudi od mojega najboljšega prijatelja hčerko,ki je stara 3,5 let oz. oktobra bo 4. Do tu vse ok. Vendar! Vsako leto smo tudi mi povabljeni, ne s prevelikim veseljem, ampak..ok.. Ko pa se pojavimo tam, nas ne šmirglajo pet posto. Posebno žena od tega kolega se obnaša kot da nas ni, tamala je dobesedno ''izobčena'' iz družbice in se v bistvu skoraj mora sama igrati..Ko so se otroci slikali, nje ni bilo zraven ( se nihče niti ni spomnil ),igrajo se brez nje..Ok,saj ne rečem nič, mogoče je res malo premajhna,ampak..ne vem če se to dela, no..Meni je ta žena od tega kolega iskreno povedano zoprna kot ker je kar naprej slabe volje, nenehno se pritožuje kar precej kritizira in komentira in mi res ni prijetno v njeni družbi!! Kolega je ok in je pač najboljši prijatelj mojega, zato gremo tudi na RD, ampak že vem kaj bo spet letos...Njihova tamala noče nobene njene igrače moji tamali posodit, njena mama pa itak ne reagira, med Rd se pa itak ne pogovarja dosti z nami ( kaj pa vem zakaj?? ).. Jaz najraje ne bi šla na ta RD, čeprav mi smo jih povabili in jaz se obnašam z vsemi enako, tudi slikamo se...
In kaj zdaj? A bi ve šle na tak RD kjer se sam s sabo igraš?
Lp
Alja
|
|
|
|