Paštetka -> Kako gre tisto pravilo moka-jajce? (23.10.2012 9:47:01)
|
Saj ne vem kako naj vprašam [sm=smiley36.gif] Torta bo nogometno igrišče, torej pravokotna. Zdaj sem si računala, da bi v standard pekaču (tistem nizkem, ki je v pečici) spekla dva biskvita in ju prerezala na polovico. Torej ne po debelini, ampak po širini. Tako bi dobila 4 biskvite, da bi bila torta dovolj visoka. Torej višina 1 biskvita bi morala biti max. 1,5 cm. Zamislila sem si, da bi naredila biskvit za rulado. Problem imam, ker nimam velikega pekača pravokotnega, kjer bi se dale odstraniti stranice, in da bi potem lahko biskvit prerezala po debelini in širini.Imam manjšega pravokotnega, ampak tam bi potem sestavila torto s kremo. Problem so tudi količine, ker ne poznam recepta za ta velik pekač. Kako gre že tista formula na 100g moke 1 jajce ali kako? količinsko sem čisto zmedena. HELP! A je katera že delala torto z biskvitom za rulado?[sm=zmeden.gif] Jao....kompliciram.
|
|
|
|