Izabelina -> RE: Norlevo in test nosečnosti (1.11.2012 9:39:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina če se je žabica kljub "neplodnim dnem", kljub "eni postaji prej dol" in še nekim tabletam prijela si očitno res močno želi prit na svet... Meni se tudi zdi tako, da je nekaj, kar se je moralo zgoditi. Upam, da sta z možem zdrava - vse ostalo se pa da. No sej tak občutek sem tudi sama dobila , kot da je vse skupaj z enim namenom, da tako mora bit! No za zanimivost, 1x sem že imela ss in sedaj sem zanosila ravno v času ko sem imela takrat rok poroda(gre za par dni razlike), tako da se mi zdi kot da je vse z enim namenom! Ja z možem sva zdrava, imamo ubistvu vse kar rabimo(kaj pa bo v prihodnosti pa tako nihče ne ve)-upajmo na najboljše! Hvala vsem za lepe želje[sm=smiley1.gif] [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=smiley31.gif] čestitke!! Pa največja možna pohvala za odgovorno sprejetje vseh posledic! Dete bo pa itak "sončni žarek v starih dneh" (tko so v eni knjigi imenovali otroka, k jih je presenetil) odlično vam bo šlo!!!
|
|
|
|