Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Tippi po novem je ena tableta, ki je bolj močna, da pa ni 100% pa vidim ja user posted image če ti ni za odgovort ni treba, bom razumela. in kako se bosta odločila? Nimam pojma, trenutno sploh še ne dojamem, kot da se ne dogaja meni . Bomo videli mora malo časa preteč! Doma imam 3 otroke in sploh si ne predstavljam da bi imela še enega, sploh sedaj ko je najmlajši že toliko velik, da smo že malo komot! Beda vse skupaj ! Beda je ma meni to, da se pri treh otrocih verjetno bi mogla zavedati, da če ne uporabiš kondoma, in si v času ovoluacije, da je skoraj ziher, da zanosiš. PA tista tabletka gor ali dol... , ki je zgolj zelo slaba tolažba. Pa vraga, a ga ni mogel ven potegniti, pa bi imela vsaj upanje na manj možnosti? Razumela bi, da se to zgodi eni najstnici, ki se še ne zaveda vseh posledic... oprosti, ampak sex brez zaščite je zame neodgovorno dejanje, sploh, če si nadaljnega otroka več ne želita, planirata. Pa mi lahko zameriš gor ali dol, ali me zdaj napadete. Se opravičujem, če sem bila preveč ojštra, ampak takih igračkanj nikoli ne bom razumela. Vaju je moglo pa orenk zagrabiti. Raje bi šla pecivo pečt No ne vem če si vse brala-kot prvo mislila sem da je O že zdavnaj mimo, ker je bil 25 dan ciklusa(menstro imam na nekje 30-32 dni-vedno!!!)in ubistvu sem čez par dni pričakovala menstro! IN za vsak slučaj sem šla potem v roku 24 ur še po Norlevo, da ja nebi bilo kakroli! Seveda pa sva šla eno postajo prej vn-tukaj ni dileme, itak ni vame spustil! Noedgovorno-ja priznam je, ampak človek res ne pričakuje ob vsemu temu, da bo ravno z enim prekinjenim spolnim odnosom 25 dan ciklusa in po Norlevu zanosil! No sej par let nazaj sem sama podobno razmišljala, zdaj pa vem, da živemu se pač lahko vse zgodi! Sicer pa kakorkoli se bova odločila-zaenkrat se morajo še misli zbistriti, mislim da sva iz finančne plati normalno zmožna preživeti tudi 4 otroka(vrjetno lažje kot nekateri 1 ali 2), ampak tukaj ni vse v denarju in hiši(ki je dovolj velika), ampak o tem , da si ne predstavljam trenutno še 1x čez vse it! Sej mogoče bom čez 2 dni drugače razmišljala, kaj vem! Pa hvala vsem za besede, je pa test potrjen s krvjo, tako da ni več dileme.
|