RE: Prihaja zima (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ronja -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 12:26:36)

Mulčka sta se rodila 3 tedne prekmal

Ampak oba skup, a ne? Torej sta dvojčka, pa kakorkoil obrneš[sm=smiley36.gif]
Moja mami je dvojčica, tipična baje, z mano to res ni najboljša kombinacija, moj bivši je bil dvojček in tako sem z dvojčki zaključila[sm=smiley36.gif].

mateyka, maji niso rekli, da bo to konec sveta, ampak ad se bo začela nova doba - kar pa ni slabo, glede na to, da tejle dobi trenutno ne kaže najbojlše;). Mam sestro, ki je hudimano poduhovljena in raziskuje tele indijanske reči že par let, pa se ves čas jezi, kako ljudje to narobe tolmačijo, da sploh niso Maji tako napisali itd... no, če te bo zanimalo, ti dam njen kontakt, pa se zmenita;).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.10.2012 12:33:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mateyka -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 14:14:17)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
mateyka, maji niso rekli, da bo to konec sveta, ampak ad se bo začela nova doba - kar pa ni slabo, glede na to, da tejle dobi trenutno ne kaže najbojlše;). Mam sestro, ki je hudimano poduhovljena in raziskuje tele indijanske reči že par let, pa se ves čas jezi, kako ljudje to narobe tolmačijo, da sploh niso Maji tako napisali itd... no, če te bo zanimalo, ti dam njen kontakt, pa se zmenita;).

lej, jaz se tega dobro zavedam (koneckoncev sem kar konkreten arheolog ter um. zgodovinar - sem mela to 8 let v šolah in še hobi mi je), sam to je hec in sem karikirala medije ter tipično senzacionalističnost, ki je zdaj tako moderna - ja, sem bla sakrastična. moraš priznat da je zabavno; sej še veš kako je blo leta 1999? [sm=smiley4.gif] [sm=smiley36.gif]

mika -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 15:03:50)

ampak ad se bo začela nova doba - kar pa ni slabo, glede na to, da tejle dobi trenutno ne kaže najbojlše;).

Upam, da bo res tako[sm=smiley1.gif]..
Kar se teh koncev in začetkov tiče.....jaz svojega življenja po 32 letu nisem videla. Pa to ni pomenilo, da bom umrla oz. sem vedela, da se bo začelo drugačno življenje. Nekako logično mi je bilo, da bo to novo življenje prineslo nek napredek v mojem življenju.....a-ha....tri mes. pred 32 rojstnim dnevom se je podrlo vse kar sem gradila in zgradila ...vse. Kaj takšnega mi ne bi padlo na kraj pameti

ronja -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 18:53:32)

tri mes. pred 32 rojstnim dnevom se je podrlo vse kar sem gradila in zgradila ...vse.

ne čisto vse. Mala mikica ti je ostala[sm=smiley1.gif].

Tippi -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 19:01:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Sam da ta nova doba ne bo preveč zasnežena [sm=smiley36.gif].

Mene nč ne moti, tudi če bo zasnežena [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

ZARA -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 19:24:01)

Gume mi je hubbie zamenjal. [sm=bravo.gif]

ZARA -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 19:26:05)

BIK: Otrok v znamenju bika si želi nežnih dotikov, uživa v okusni hrani (gurman je privekal na svet!) in z nogami stoji trdno na zemlji. Nikoli se hitro ne naveliča ničesar. Vse pri njem traja, tudi trmoglavost in jeza.

No, ne. Bulšit. Obratno.

*miska.mcc* -> RE: Prihaja zima (25.10.2012 19:45:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mika

a? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/img]

mika -> RE: Prihaja zima (26.10.2012 9:59:36)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

tri mes. pred 32 rojstnim dnevom se je podrlo vse kar sem gradila in zgradila ...vse.

ne čisto vse. Mala mikica ti je ostala[sm=smiley1.gif].

oh[sm=smiley1.gif], ona je pa itak gonilna sila, da nisem predolgo obupavala.

kjut miškec, čemu se čudiš[sm=smiley1.gif]?

malaMravljica -> RE: Prihaja zima (27.10.2012 10:37:47)

Pri nas pa sneziiiiii, take velike snezinke padajo z neba in mali je sel po bozickovo kapo in skace okol. Upam, da ne misli, da je ze bozic pred vrati, ker sva vceraj se piskote pekla.

rozilu -> RE: Prihaja zima (27.10.2012 14:56:31)

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pri nas pa sneziiiiii, take velike snezinke padajo z neba in mali je sel po bozickovo kapo in skace okol. Upam, da ne misli, da je ze bozic pred vrati, ker sva vceraj se piskote pekla.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pa kaj, sej je še manj kot 2 mesca do takrat [sm=smiley1.gif]. Moja je enkrat julija/avgusta pri babici gledala risanko "vesel božič" in od takrat prepeva... "želimo vam srečen božič...". Sem potem prepovedala zadevo do decembra... pa se še zdaj kdaj spomne in zapoje [sm=jezicek.gif].

Pri nas je še celo malo topleje kot včeraj (in precej bolj mokro), mraz pride baje jutri? mM - uživajte! [sm=smiley1.gif]

Stanislava_ -> RE: Prihaja zima (27.10.2012 17:26:49)

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: mika

a? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

a? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

Felicita -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 7:29:57)

evo, imamo zimo [sm=smiley1.gif]

Lorna4 -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 7:35:25)

jp, pri nas je tudi...ga kar dobro nametava [sm=smiley1.gif] tamala že skače po stanovanju, pa vpije, da se hoče sankat [sm=smiley36.gif]

pelin -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 7:45:21)

tudi pri nas že prava zima.......imam jo rada, vendar se mi zdi, da je spet malo pohitela....
ravnokar sem se vrnila iz jutranjega sprehoda z našo psičko....zimska idila na višku, vendar je vse skupaj kar malo srhljivo....drevesa še niso odvrgla listov in so vsa upognjena....ves čas poka , ker se lomijo veje ....[sm=zmeden.gif]...sva jo kar kmalu pricvirnali nazaj...

Felicita -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 7:51:41)

edina stvar, ki mene pri tem snegu skrbi, da bo prvi, zadnji in edini to zimo [sm=smiley13.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.10.2012 7:58:16)

Paštetka -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 8:21:23)

Pri nas tudi začuda sneži. Mala je rekla: mama Miklavž bo prišel. gremo jelko delat. [sm=jezicek.gif] ati, pa jadratorji so topli. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Evo, mož danes testira, če še delajo, oz. smo letos prvič zakurili.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.10.2012 8:54:26)

josephine27 -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 9:28:09)

pri nas pa nič snega. smo burja. zimska ideila je pri nas več ali manj samo pravljica. tako, da sem vam fouš[sm=smiley36.gif]

malaMravljica -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 9:52:46)

Jaz se pa bojim, da ta ni zadnji to zimo. Pri nas ga je ze ene 15 cm in mali se ze oblaci, greva snezaka delat, sam mene tko zebe. Pa moj vrt se mi smili.
So nam pa cesto ze spluzili in jaz imam ze zimske gume gor. Tko gremo na mraaaaz

mateyka -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 10:11:36)

ne morem verjet; ve neki o snegu, tle pa nič (mal slane) in -5, sončno - samo ful nizko, mamo že ob 16h temno; bliža se zimska tema..

se spomnim, 6 let nazaj, ko sem prvič uletela sem, na 11.okt., je bila zimska nevihta, moj tast si je mogel skopat pot od vrat do avta, da nas je lahko pobral na postaji. in to pomeni da je bil sneg visok že meter in pol oktobra; zelo nenavadno, da smo brez..

Paštetka -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 10:18:47)

Pri nas ga je zapadlo pol cm. maladva pa v smučarskih kombinezonih zdaj racata v blatu [sm=jezicek.gif]. Jao.... Še smučarske rokavice sem jima morala dati.

StrawberrY -> RE: Prihaja zima (28.10.2012 11:00:40)

Mi smo že uživali na snegu. No tamal je še zunaj, čist moker [sm=smiley1.gif]. Ga je naša psica vlekla na sankah. Zdaj se otroci valjajo po mešanici snega in blata [sm=smiley1.gif]. Ampak uživajoooo, jaz pa tud. Sem ob šestih vstala, da sem si nagledala lepoto snežink.

Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>