S slikanico na rami (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

ŽanaTaja -> S slikanico na rami (21.10.2012 11:48:30)

Potrebujem malo idej..z sinekom morava napisat vzporedna imena za MUCA, RAK, VOLK, PAPIGA HRČEK... a ima katera kakšno idejo..men je vse šli vn iz glave...
hvala in lp

uškinamama -> RE: S slikanico na rami (22.10.2012 13:36:21)

Kaj pa sploh so vzporedna imena? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ronja -> RE: S slikanico na rami (24.10.2012 15:32:23)

Sopomenke mogoče? Ala papiga - papagaj, muca - mačka, rak verjetno hočejo slišat rakovica, čeprav to ni eno in isto... Sicer pa nimam pojma, kaj so to vzporedna imena in me tudi zanima.

livia -> RE: S slikanico na rami (30.10.2012 14:04:18)

Sploh ne štekam kaj bi rada?

Paštetka -> RE: S slikanico na rami (30.10.2012 18:22:33)

Mačka: obuti maček, mucek Findus,
Hrček: ????
Rak: tisti, ki je vidku sešil srajčko
Volk in sedem kozličkov, rdeča kapica
Papiga: kapitan volkec
????

*bubi* -> RE: S slikanico na rami (7.11.2012 15:26:32)

hehe, zdaj sem videla, da je to v drugem delu. Me prav zanima, kako bodo to naši drugošolci rešili [sm=smiley1.gif]

Paštetka -> RE: S slikanico na rami (7.11.2012 15:33:37)

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

hehe, zdaj sem videla, da je to v drugem delu. Me prav zanima, kako bodo to naši drugošolci rešili [sm=smiley1.gif]

[sm=zmeden.gif]kje v drugem delu? Madona, kaj me strašiš,ker meni nič ne potegne, kaj želi uporabnica vedeti.

*bubi* -> RE: S slikanico na rami (7.11.2012 19:17:48)

V književnosti, tam ko je goska gor narisana - stran 18.

Pa to ni nekaj, kar bi naj znali, ampak nekaj, kar bi si naj otroci izmislili.... torej plod domišljije [sm=smiley1.gif]

Paštetka -> RE: S slikanico na rami (7.11.2012 19:33:40)

Pa to ni nekaj, kar bi naj znali, ampak nekaj, kar bi si naj otroci izmislili.... torej plod domišljije [sm=smiley1.gif]

A bubi nosi vsak dan vse zvezke domov? Naši še niso domov prinesli 2. dela. Delajo 1. in 3. del.

Paštetka -> RE: S slikanico na rami (7.11.2012 19:36:30)

A bubi nosi vsak dan vse zvezke domov? Naši še niso domov prinesli 2. dela. Delajo 1. in 3. del.

Pa zdaj sem komaj ugotovila, da je to naslov delovnega zvezka. Naši nimajo tega. Imajo ABC. [sm=smiley1.gif]

*bubi* -> RE: S slikanico na rami (8.11.2012 6:58:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pa zdaj sem komaj ugotovila, da je to naslov delovnega zvezka. Naši nimajo tega. Imajo ABC. [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sicer pa ja, naši imajo letos potrebščine doma in jih nosijo v šolo po urniku.

Stran: [1]