Poka -> RE: Moli v kuhinji (20.10.2012 11:21:53)
|
[sm=lev.gif] Očitno ne gre drugače... [sm=smiley11.gif] Hvala za nasvete - sploh tisto za kostanej nisem vedela... Bom zmetala vse stran, čeprav nekaj stvari s težkim srcem... Sem pa spregledala eno stvar, očitno... Eno hrano za kunce, ki sem si je enkrat dala malo v merico in pustila nekje, kjer ne bi smelo bit... Po mojem so od tam. In to je edina stvar, ki je nisem sproti rabila, bili so eni reklamni briketi, ki jih jaz ne dajem mojima. Od zdaj naprej delam stvari še samo po vnaprej pripravljenem jedilniku, da ne bodo ostajale stvari, če bo to kaj pomagalo... Če mi uspe to organizirat... Drugače pa žal te mole lahko prineseš v vsem mogočem iz trgovine - ker sem jih jaz enkrat našla v še zaprti plastični vrečki z ječmenom, ki še sploh ni bila odprta, rok uporabe pa še ni potekel. Danes so bili pa v kar nekaj stvareh, kjer sicer naj ne bi bili. Imam steklene kozarce od Ikee, ki se zelo tesno zaprejo, okrog je taka guma in bili so v ječmenu... Medtem ko jih v enakem kozarcu s koruznim zdrobom ni. Itak pa vse leti stran... za vsak slučaj. Razmišljam, da bi kupila aparat za vakumiranje in določene stvari spravila v vrečke - verjetno če ni zraka not, se sigruno ne bi naredili... Ali pa tiste posode, kjer se zrak iztisne - sam ne vem, kje se to dobi plus naprava za iztiskat zrak... Vsaj moko bi imela notri. Zaradi teh stvari mi je npr. ful škoda kupovat kako bio moko iz mlina, ker je itak ful draga, pa moram jo kupit več, kar se ne porabi... Sam zanimivo - v ajdovi, ki je bila kupljena sveže mleta, jih ni - pa jo imam kakšen mesec. Makarone in orehe so pa itak sfrezali čist... [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|