Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška kitara - kje kupiti? 20.10.2012 8:10:42
|
|
|
|
Najaa
|
Neki imajo ali bojo imeli v hoferju, ene luštne kitare.
|
|
|
|
RE: otroška kitara - kje kupiti? 20.10.2012 16:47:30
|
|
|
|
alda
|
v Pikapolonici imajo prav lepe lesene izgledajo res kot prave akustične. cena je caa 20€ in mislim, da so več kot dobre za ta dnar!
|
|
RE: otroška kitara - kje kupiti? 20.10.2012 18:25:00
|
|
|
|
knorbalbo
|
Videla sem jih v trgovini Babadu, Kakadu (iste ene so pikčaste malo manjše, druge pa malo večje enobarvne) , potem pa se v BC, kakšna je pa kvaliteta pa nimam pojma. Sporoči, kje boš kupila, ker mi tudi malo pogledujemo za tem, hvala, lp
|
|
|
|
RE: otroška kitara - kje kupiti? 20.10.2012 18:45:23
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Neki imajo ali bojo imeli v hoferju, ene luštne kitare. mi smo jo kupili lani in še vedno deluje
|
|
|
|
RE: otroška kitara - kje kupiti? 22.10.2012 12:44:49
|
|
|
|
soncek3
|
Jaz sem jo danes videla v Lidlu.http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_27917.htm
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?