Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 14:51:32
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj je z njenim posluhom? No, ni ga.
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 14:59:29
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kaj je z njenim posluhom? No, ni ga. eksekli hehehehe
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 15:12:27
|
|
|
|
HANYBANY
|
omajgad, kaj je to neka nategavščina? a ste pogledal komentarje, same hvale... a sem jest čudna, al pa moj računalnik ne predvaja ta pravga videa ker tole niti pod razno ni dobr
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 15:24:26
|
|
|
|
hedviga
|
Uhuhuuu tole pa je....tkole čez cel "komad" faljen za pol tona, začinjeno z malo jodlanja in škripanja...
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 15:27:32
|
|
|
|
mateyka
|
kdo je ta angel?
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 15:28:02
|
|
|
|
Tejči
|
Do 57 sekunde sem še vzdržala...omg...
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 15:36:55
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kdo je ta angel? Hehehe Mateyka je prebrala komentarje na youtubu MA sej tko, če ga ene desetkrat poslušaš dojameš pretanjene nijanse in ti rata resnično dober Fredy Miler sindrom http://www.youtube.com/watch?v=-cs2Nwp2tUo
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 15:46:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY omajgad, kaj je to neka nategavščina? a ste pogledal komentarje, same hvale... a sem jest čudna, al pa moj računalnik ne predvaja ta pravga videa ker tole niti pod razno ni dobr A dej no, to si je sama spodaj napisala.
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 16:46:08
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A dej no, to si je sama spodaj napisala. Bolje bi bilo, da nisem slušalk iskala in vtikala v rač. Zdaj je, kaj je...
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 17:26:52
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kdo je ta angel? Hehehe Mateyka je prebrala komentarje na youtubu MA sej tko, če ga ene desetkrat poslušaš dojameš pretanjene nijanse in ti rata resnično dober Fredy Miler sindrom http://www.youtube.com/watch?v=-cs2Nwp2tUo Prosim, reči, da ga nisi 10x poslušala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2012 17:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 17:57:13
|
|
|
|
tečla
|
Pa dajte no...ko ne znate "poslušat" Saj čist dobro poje pa še zgleda, kod da je kaj drugega treba
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 17:58:38
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tečla Pa dajte no...ko ne znate "poslušat" Saj čist dobro poje pa še zgleda, kod da je kaj drugega treba Od danes naprej tut jaz čist dobro pojem.
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 18:33:46
|
|
|
|
pelin
|
za učitelja petja ne vem kje ga je pobrala...plesni učitelj je bil pa zgleda isti kot pri tvojem dojenčku Mojamura
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 19.10.2012 18:57:14
|
|
|
|
Paštetka
|
Vidim, da na svetu obstaja še ena reva s posluhom kot jaz.
|
|
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 22.10.2012 8:16:39
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin za učitelja petja ne vem kje ga je pobrala...plesni učitelj je bil pa zgleda isti kot pri tvojem dojenčku Mojamura ja pelin tako je hehehe
|
|
RE: Malo za popestritev prebave 22.10.2012 13:47:35
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kdo je ta angel? Hehehe Mateyka je prebrala komentarje na youtubu MA sej tko, če ga ene desetkrat poslušaš dojameš pretanjene nijanse in ti rata resnično dober Fredy Miler sindrom http://www.youtube.com/watch?v=-cs2Nwp2tUo Prosim, reči, da ga nisi 10x poslušala Nič bat- nism
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......