liliana -> RE: Katera krema za obraz po 35.letu? (18.10.2012 21:32:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi če ti paše ta krema, ne vem zakaj bi jo menjala? a te res ful gubice motijo? Moje mnenje je, da je s temi kremicami za gubice podobno kot s tabletami za hujšanje. ali pa kremicami proti celulitu. so bolj blažev žegn. in je v igri samo keš. Ne pa ni samo keš, preverjeno, jaz namreč uporabljam kreme in nisem za tisto natur staranje, še posebno zdaj, ko sem že prek 35[sm=smiley36.gif]......je pa res, da če ima ženska pri 45 letih 45 kil ima tudi bistveno več gubic, kot če ima 60 kil..... dejstvo je, da boš gubice imela. slej ko prej. in če ne boš šla glih "pod nož", bi jaz rekla, prej se sprijazniš, bolje je. ja no, tko pač je. Če lahko izbiram, jih imam raje slej ko prej.....[sm=smiley36.gif] Men so pa gubice ful luštne. sploh na kakšnem šarmatnem petdesetletniku od 35 do 50 je še daleč......[sm=jezicek.gif] Ko smo že nekaj časa nazaj govorile o sivih laseh in sem omenila, da se pogosto barvam, ker sem že pri 25 začela siveti mi je tudi ena ljubiteljica natur lepote dejala, da ji je Jadranka Kosor ful simpatična s sivimi lasmi.....ja, saj meni je moja mati s tako naravno lepo sivo barvo frizure tudi ful simpatična, samo sama si nisem....čez 20 ali 25 let si pa tudi bom verjetno simpatična z naravno sivino.......
|
|
|
|