Jančika_ -> Kdo vam pomaga? (9.9.2005 12:50:19)
|
Vasjo negujeva in vzgajava oba z možem (trenutno sva oba doma). Ko ima eden od naju delo ali izpite, je pač drugi več z otrokom, drugače pa smo večinoma vsi trije skupaj.
Moja starše ga z veseljem vzameta vsaj za en dan in eno noč čez vikend, ponavadi pride babi ponj v petek po službi, midva pa ga pobereva v soboto popoldan. To je bila želja mojh staršev, nama pa tudi paše.
Občasno ga prepustiva tudi mojemu bratu in svakinji, ko si tega zaželita. Zaradi najine potrebe po varstvu je tam spal le enkrat, sicer pa svakinja vsake toliko povpraša, kdaj pride Vasja na obisk.
Drugi dedi (babice ni več) je žal invalid in ne more čisto sam skrbeti za malega, zato gremo k njemu skupaj. Vem, da bi si zelo želel sam preživljati čas z malim, a ga ne more dvigniti in negovati. To rešujemo potem tako, da se mali igra v travi, dedi ga pazi in se igra z njim, midva pa počneva kaj drugega, a sva v bližini.
Imava veliko veliko srečo - prvič, da sva lahko oba enakovredno ob otroku in drugič, da se sorodniki tako dobro znajdejo z malim in ga imajo radi.
|
|
|
|